Wedstrijd eierkuul’n op Tweede Paasdag in Dalfsen

ei.jpg

DALFSEN – Op de Tweede Paasdag kunt u voor het eerst “eierkuul’n” in Dalfsen. Dat kan bij Partycentrum het Boskamp aan de Sterebosweg 2. In andere delen van het land (en ook in andere landen) is dat een jaarlijkse traditie.Wie weet wordt dit ook een vaste traditie voor 2e paasdag in Dalfsen.

De bedoeling is dat kinderen een hard gekookt ei mee brengen, die ze thuis zelf hebben beschilderd. Om 14.00 uur wordt u verwacht bij Het Boskamp. Dan zal na een korte wandeling van een paar honderd meter het kuul’n beginnen.

De eieren moeten van boven een zandheuvel rollen. De persoon waarvan het ei het verst gerold is, is de winnaar. Dit is de eerste keer dat het daar wordt georganiseerd. De organisatie weet nog niet of er veel animo voor is. Daarom hebben ze besloten, dat als je mee wil doen met het eierkuul’n, je per mail op moet geven. De inschrijving stopt bij 50 deelnemende kinderen. Dit om het enigszins in de hand te houden. Deze activiteit is geheel gratis. De eerste 50 aanmeldingen doen dus mee. Stuur een mail naar info@hetboskamp.nl dat je graag mee wil doen, met het aantal kinderen en hun namen. Je krijgt een bericht terug, of je mee kan doen, of dat de 50 deelnemers al gepasseerd zijn. (Bron Regio Salland)

Artikel delen: