Historisch Festival bij Manege de Hooge Weg in Raalte

Historische Festival Raalte

Het Historisch Festival Raalte wordt dit jaar weer op Tweede Paasdag gehouden en zal bol staan van de activiteiten. In en rondom Mangege de Hooge Weg kan jong en oud genieten van de oude tractoren, het grote Middeleeuwse kamp, diverse kinderactiviteiten en (theater)acts.

Zwaardvechtkunst

Ridder John en Ridder Tobias zullen op deze tweede paasdag hun zwaarden kruisen. Niet met elkaar, maar met kinderen van 6 t/m 12 jaar. Zij zullen op deze dag de zwaardvechtkunst onderwijzen. Zij werken met latex zwaarden. Door middel van deze zwaarden is het niet gevaarlijk om te leren vechten. Ook zijn de oude tractoren, stationaire motoren, landbouwmachines, de ruilbeurs en (folkloristische) demonstraties weer te bewonderen.

Activiteiten

Er is een podium in één van de manegehallen waarop diverse groepen zullen optreden. Ook zal er binnen een grote speelhoek ingericht worden met onder andere een springkussen, een doolhof en een knuffelhoek.Daarnaast kunnen de kleintjes ponyritjes maken en meerijden op een tractor. Bovendien wordt er gezorgd voor een verwarmd terras en een hapje en een drankje. Parkeren is gratis en bij slecht weer verhuist een deel van de activiteiten naar binnen.Datum: 25 April 2011

Tijdstip: 10.00-17.00 uur

Entree: €6,- / t/m 3 jr. gratis / basisschooljeugd €2,50

Adres: Hoogeweg 8

Plaats: Raalte

Locatie: Manege de Hooge Weg

Email: info@historischfestivalraalte.nl

Website: www.historischfestivalraalte.nl

Artikel delen: