Bibliotheken week gesloten

DALFSEN – NIEUWLEUSEN – Vanwege de overgang naar een nieuw Bibliotheeksysteem is Bibliotheek Dalfsen/Nieuwleusen gesloten van maandag 16 tot en met zondag 22 mei 2011. Vanaf 23 mei is de Bibliotheek Dalfsen/Nieuwleusen weer geopend.

 

Het huidige Bibliotheeksysteem is niet meer toereikend voor de (digitale) wensen van de Overijsselse Bibliotheken. De Overijsselse Bibliotheken gaan daarom over op een nieuw systeem. Tijdens de overgang, die een week in beslag neemt, is het Bibliotheeksysteem niet te gebruiken. Hierdoor kunnen uitleningen, inname, reserveringen en verlengingen niet verwerkt worden. De Bibliotheken zijn daarom helaas genoodzaakt een week te sluiten.

Tijdens de sluitingsweek is ook het online verlengen en reserveren via de catalogus niet mogelijk. De website van de Bibliotheek is wel bereikbaar. Vanaf 18 april 2011 is bij het bepalen van de uitleentermijn al rekening gehouden met de sluitingsweek. Vanaf maandag 23 mei zijn alle bibliotheken in Dalfsen/Nieuwleusen weer op hun normale openingstijden geopend.

Artikel delen: