Mooi bedrag voor Unicef open dag Hartkamp

campina.jpg

Klazien Broeks en Dinie Laarman

DALFSEN – Campina open boerderij dag bij Familie Hartkamp aan de Hessenweg in Dalfsen was voor de vele bezoekers maar ook voor Unicef een mooie dag. Voor de bezoekers van de Campina open boerderij dag bij de fam. Hartkamp was het een gezellig gebeuren.

Voor kinderen van alles te doen, van portemonnee maken van een melkpak tot geschminkt worden als een kalfje, koe skippy, koe melken, boter maken, en heerlijk springen op een luchtkussen.

Voor de ouders een rondleiding door de boer, zitten op het terras onder het genot koffie en krentenbol met heerlijke roomboter en natuurlijk van de vele zuiveldrankjes en toetjes van Campina. En dit allemaal gratis, wat een gastvrijheid. De familie Hartkamp vond het alleen wel fijn als de mensen hiervoor een vrije bijdrage over hadden ten bate van Unicef. Het thema dit jaar bij Unicef is “honger je moet er niet aan denken, je moet er wat aan doen” Toepasselijker kan het niet. Unicef is blij met de opbrengst van € 340,– waarbij weer heel veel kinderen geholpen kunnen worden tegen ondervoeding. Familie Hartkamp ontzettend bedankt, ook namens heel veel gezinnen die geweest zijn en natuurlijk namens Unicef.

Artikel delen: