Bekijk hier de laatste uitzending van peter R. de Vries

De gewelddadige dood van het echtpaar Vis

Op donderdag 10 september 2009 worden in een woning op een industrieterrein in Vollenhove de levenloze lichamen aangetroffen van Jurrie en Marrie Vis. Het oudere echtpaar leidde een eenvoudig bestaan en deed geen vlieg kwaad, maar toch heeft de dubbele moord alles weg van een kille liquidatie.

 

In april 2010, meer dan een halfjaar na het misdrijf, wordt de zoon van het echtpaar gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de moord. Maar kort daarna moet de politie hem wegens gebrek aan bewijs weer laten gaan. De gruwelijke moord op het weerloze oudere stel is tot op de dag van vandaag onopgelost.

Wie zou dit vreedzaam levende echtpaar iets aan willen doen? Wat is de rol van zoon Pieter? En wat heeft een ripdeal bij een wietplantage in Nieuw Amsterdam te maken met deze dubbele moord?

Tips

Weet u meer over de dubbele moord op het echtpaar Vis? Neemt u dan contact op met het rechercheteam van de politie IJsselland op telefoonnummer 0800-8887776. Als er mensen zijn die hun verhaal alleen anoniem kwijt willen, kunnen zij bellen met het nummer van de Nationale Criminele Inlichtingen Eenheid (NCIE) op nummer 079-3458999. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze redactie. Alle informatie zal vertrouwelijk worden behandeld.

Klik hier voor het complete dossier over de moord op Jurrie en Marrie Vis.

Laatste update: zondag 1 mei 2011, 22:42 uur

Artikel delen: