1 mei bestond manege Gerner 20 jaar.

menu_lente.jpg

DALFSEN – 20 jaar alweer(14 mei jubileum feest), begonnen met 2 pony’s en 1 paard. Veel kinderen en volwassenen zijn hier op het erf geweest, hebben veel geleerd, veel geholpen en veel genoten. Het mooie is, dat velen hiervan nog steeds komen, of om te rijden, of als vrijwilliger of als vriend. Soms ook alle drie samen. Veel paarden en pony’s hebben hier al mogen leven, of leven nog steeds hier.

Bijzonder om te zien, wat een prachtig bedrijf tot bloei is gekomen in 20 jaren. Ontstaan vanuit hobby en liefde voor het manege wezen. Maar vooral ontstaan vanuit nieuwsgierigheid, en passie. Leven met de dag, in het hier en nu. Mensen zien groeien, vriendschappen aangegaan, soms voor het leven, soms voor even. Alles is mooi. Nu 20 jaar na aanvang, is er veel veranderd. Een prachtige accommodatie,

Mensen in loondienst, velen die les kunnen geven, en ook doen, 45 paarden /pony’s in de stallen, 200 lesklanten, drukke zomerkampen, etc. . Ondertussen hebben we ook nog 3 kinderen gekregen, die het fantastisch doen. Allemaal Marsmannetjes. Johan weer samen met Yoeri volop in de sport bezig, en ik?

Ik geniet van alles, het ondernemen, de paarden, kinderen, en van al mijn hobby’s. Ik ben bijna klaar met de Journey opleiding, ik mag nog 2 weken op pad en veel case studies doen. Mooi werk, wat een enorme aanvulling is om mijn visie en werkwijze. In de afgelopen 20 jaar heb ik door alle drukte heen toch heel veel tijd en ruimte gehad om mijzelf te kunnen ontplooien en ontdekken, door allerlei trainingen, cursussen en opleidingen te kunnen volgen. Veel geleerd, en ontdekt. Mooie gereedschappen om nog 20 jaar door te kunnen gaan, hoewel, ik dan al met pensioen hoor te zijn, maar wie weet staat er dan iemand anders aan het roer. Dit alles had nooit kunnen lukken, zonder alle mensen die mijn passie deelden en delen. Vol overgave meehelpen, en mijn bedrijf zien als ONZE MANEGE!

Maar de moraal van dit verhaal is?

Dit moet natuurlijk gevierd worden…14 mei van 17.00 uur tot 20.00 uur zal er een feest zijn. Hiervoor is iedereen uitgenodigd, zie het als een feestelijk open huis. Het lijkt me fantastisch om met familie, vrienden, klanten, kennissen en wie het maar leuk vind dit jubileum te vieren! Het zou fijn zijn om ongeveer te weten wie dit met ons wil meevieren. Onze nieuwe leden site is bijna in de lucht, daar zal je je dan ook kunnen aanmelden.

Ineke van Manege Gerner. Wagteveldweg 3

7722 SG Dalfsen

http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.manege-gerner.nl%2F&ei=Sn_ATZzvFYqVOvXt9OwE&usg=AFQjCNGO5u_gFBDEYJJ4HbhTH6oTGfQ1Fw&sig2=SRsMkV1CX-t_Dp4UpS0ITQ

Artikel delen: