Regio Politie Persberichten van donderdag 5 mei 2011

Vrouw aangehouden met knuppel in auto

Zwolle – Op woensdagochtend 4 mei is op de Eekwal een 26-jarige autobestuurster uit de gemeente Elburg aangehouden wegens het bezit van een knuppel. De vrouw had de knuppel zichtbaar in de auto liggen. Er is afstand gedaan van de knuppel en er is proces-verbaal opgemaakt.

Openbare dronkenschap

Zwartsluis – Op donderdagochtend 5 mei is op de Graaf Lodewijklaan een 69-jarige man uit Zwartsluis aangehouden voor openbare dronkenschap. De man liep onder invloed van alcohol op de openbare weg. De man is overgebracht naar het politiebureau in Zwolle waar proces-verbaal is opgemaakt tegen de man.

(2011038030)

 18-jarige man aangehouden voor vernieling

Zwartsluis – Op woensdagmiddag 4 mei is in een woning in Zwartsluis een 18-jarige man aangehouden voor vernieling. De man had een deur vernield naar aanleiding van een conflict in de relationele sfeer. Voor de 18-jarige man wordt een passend hulpverleningstraject ingesteld. 

(2011038356)

 Fietsster gewond bij aanrijding

Kampen – Op woensdagmiddag 4 mei is op de kruising Spoorkade / Van Diggelenweg een 69-jarige fietsster uit Kampen gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Een 25-jarige automobiliste uit Kampen wilde met haar auto vanaf de Spoorkade rechts afslaan de Van Diggelenweg op. Hierbij zag ze de fietsster over het hoofd waarna er een aanrijding ontstond tussen beiden. De fietsster liep bij de val een hoofdwond op.

(2011038332)

 Verdachte woninginbraak aangehouden

Kampen – Op woensdagavond 4 mei is op de Lovinkstraat een 32-jarige man uit Hoogeveen aangehouden als verdachte van een woninginbraak die op 30 april gepleegd is aan de Burgemeester Oldenhoflaan. De man is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau in Kampen waar hij is ingesloten.

(2011037856)

 

Man aangehouden voor uitten beledigingen

Zwolle – Op woensdagmiddag 4 mei is een 59-jarige man uit Emmen aan de Koggelaan aangehouden voor het beledigen van een politieambtenaar in functie. De man die onder invloed van alcohol was en zich misdroeg op het terras van een horecagelegenheid op het Lubeckplein bleek nog een boete te hebben openstaan. Hierop werd hij meegenomen naar het politiebureau waar hij vervolgens de politieambtenaar beledigde. Hierop is hij aangehouden en is er proces-verbaal opgemaakt.

(2011038396)

 Man aangehouden met inbrekersgereedschap

Zwolle – Op donderdagochtend 5 mei, tegen 03.00 uur, is op de Staatssecretarislaan een 50-jarige autobestuurder met uit Deventer aangehouden wegens het bezit van inbrekerswerktuig. De politie had even daarvoor de melding gekregen van een verdachte situatie aan de Staatssecretarislaan. Daar aangekomen reed een auto er in hoge snelheid vandoor. Na een stopteken stopte de autobestuurder. In de auto van de man werden diverse inbrekerswerktuigen aangetroffen. Hierop is de man aangehouden. De inbrekerswerktuigen zijn in beslag genomen en de man is overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten.

(2011038462)

 Winkeldief aangehouden

Zwolle – Op woensdagmiddag 4 mei is in een winkel aan de Van der Capellenstraat een 65-jarige Zwollenaar aangehouden voor winkeldiefstal. De man had geprobeerd vlees weg te nemen zonder te betalen. Er is proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

(2011038413)

 Man met harddrugs aangehouden

Deventer – Op woensdagmiddag 4 mei is in een woning aan de Smedenstraat een 46-jarige man uit Deventer aangehouden voor het bezit van harddrugs. De man is overgebracht naar het politiebureau in Deventer waar hij is ingesloten.

(2011038300)

 77-jarige fietsster beroofd van portemonnee

Deventer – Op woensdagochtend 4 mei is op de Singel  een 77-jarige fietsster uit Deventer bestolen van haar portemonnee. De vrouw fietste rond 11.45 uur via de Gibsonstraat naar de Singel toen op de Singel een man haar hard achterop kwam fietsen en haar bij haar arm greep. Vervolgens fietste de man weg in de richting van het Noorderplein. Bij thuiskomst bleek de portemonnee uit haar fietstas weg te zijn. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van dit voorval. Het signalement van de verdachte luidt als volgt: een blanke man van circa 35 jaar oud met donkerblond haar en hij droeg een beige/bruine jas en fietste op een herenfiets. Heeft u iets gezien wat te maken kan hebben met deze zaak dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 en te vragen naar team Deventer-Centrum.

(2011038306)

 Winkeldievegge aangehouden

Deventer – Op woensdagmiddag 4 mei is in een winkel aan het Karel de Groteplein een 51-jarige vrouw uit Deventer aangehouden. De vrouw had geprobeerd meerdere levensmiddelen weg te nemen zonder te betalen. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

(2011038388)

Artikel delen: