Paard & Bloem Ommen

OMMEN – Het grootse 3-daagse evenement in hartje Ommen dat u niet kunt missen. Op 5, 6 en 7 mei, tijdens de Mei Vakantie, organiseert de Handelsvereniging Ommen een bijzonder evenement met speciale onderdelen, waaronder de Vechtdalkoetsiers-show, Tomato Run, Pimp Your Animal en de Tuin&Trendsdag in Hartje Ommen.

“Ommen 3 dagen in Lentesfeer, vol paarden, koetsen, shows en muziek!”

Voor mensen die op de mooiste campings van Nederland vakantie vieren is dit evenement een fantastische aanvulling. 3 dagen vol spektakel, paarden, huisdieren, mensen, muziek, dans en natuurlijk de bijzondere bloemetjesmarkt.

“Samen met je huisdier op

jullie mooist op de catwalk!”

Bij alle onderdelen van Paard&Bloem valt wel iets voor u te beleven, u kunt bijvoorbeeld meedoen aan de Pimp Your Animal shows, een spectakel waar uzelf samen met uw mooigemaakte dier(en) het podium bestijgt en meedingt naar de eretitel. Bent u niet zo heel handig met het ‘pimpen’ van uw dier, dan wordt u geholpen door specialisten.

Het historische centrum

overladen met bloemen!

Daarnaast de Tuin&Trendsdag in hartje centrum, een bijzonder uitgebreide natuurdag met bloemen- en plantenshows, workshops en shows in hartje Ommen met diverse demonstraties, tips en natuurlijk de mogelijkheid om uw tuin te laten ontwerpen of de mooiste planten en bloemen in huis te halen.

Artikel delen: