De Hulskampen nu ook verpleegafdeling

de_hulstkampen.jpg

NIEUWLEUSEN – Bewoners van verzorgingshuis De Hulstkampen in Nieuwleusen hoeven niet meer naar de grote stad als ze verpleegzorg nodig hebben. Met de opening van het nieuwe verpleeghuisgedeelte is de blinde vlek voor verpleegzorg tussen Zwolle en Meppel verdwenen. En dat is voor de mensen die uit de regio komen wel zo prettig. Maandagmiddag is de afdeling in Nieuwleusen officieel geopend.

Hierdoor kan in Nieuwleusen op kleinschalige wijze, zorg en welzijn worden geboden aan cliënten met een verpleeghuisindicatie. Door oog te hebben voor de eigen cultuur van de omgeving wil De Hulstkampen een thuis zijn cliënten en familie. http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CBkQhgIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.hetzand.nl%2FDe-Hulstkampen&ei=YujHTdmDK8eUOtPnoe0B&usg=AFQjCNHDFY7BuLESGGas9zbGSdc1qit4Zg&sig2=650gP1bG2kgm3Lj2rEsnKA

Langdurige opname verzorgingshuiszorg

Verpleeghuiszorg

Dagverzorging

Kortdurende opname

Consultatiecentrum 60+

Voor uitgebreide informatie over wonen, zorg- en dienstverlening betreffende locatie De Hulstkampen (zoals de mogelijkheid tot het houden van huisdieren, geloofsovertuiging, aanwezigheid restaurant etc) en de getoetste kwaliteit verwijzen wij u naar www.kiesbeter.nl.In de bijgevoegde folder treft u eveneens aanvullende informatie aan over onze locatie in Nieuwleusen.

Artikel delen: