BREEDBAND: bericht voor dorpsbewoners in en rond Hoonhorst

HOONHORST – Beste bewoners van Hoonhorst, Wijthmen en omgeving. De tijd dringt… 15 mei is in zicht en we moeten alle zeilen bijzetten om u te overtuigen. Wij hebben veel geluiden uit de samenleving gehoord dat er nog veel onduidelijkheden zijn en de benadering van Guidion ook veel vragen oproept. Bij degene die bij Ziggo een abonnement hebben is de prijsvergelijking met XS4all niet goed uit de verf gekomen. Wij kunnen u garanderen dat als u overstapt naar XS4all en met een vergelijkbaar abonnement van Ziggo u het eerste jaar niet duurder uit bent maar zelfs goedkoper.

Het grootste probleem waar wij nu tegen aan lopen is dat in de bebouwde kom alleen maar Ziggo-klanten zijn met snel internet en Ziggo ook de monopolypositie in onze kernen heeft. Ziggo is ook door Duurzaam Hoonhorst benaderd maar wilde niet in het project stappen. Achteraf zijn wij daar blij om. Nu wordt er een glasvezelverbinding door KPN-infra aangelegd en is een ieder na een jaar vrij om een keuze te maken naar welke provider dan ook over te stappen. KPN stelt zijn glasvezelkabels voor alle providers beschikbaar die dat wil dus dat zorgt voor een eerlijkere concurentie. Ziggo laat over zijn kabelnetwerk (dit is geen glasvezel) geen andere providers toe. Dit kan voor de toekomst het gevolg hebben dat u de hoofdprijs gaat betalen en de bewoners buiten de bebouwde kom geen enkele kans maken om over snel breedband internet en televisiezenders in HD-kwaliteit te kunnen beschikken. In XS4all hebben wij een goede en betrouwbare partner gevonden. U kunt kosteloos en zorgeloos overstappen en al uw computers, telefoons en televisies worden door hen voorzien van de benodigde router, apparatuur, software en eventueel bekabeling. De monteur gaat de deur niet uit voordat alles perfect werkt en u 100% tevreden bent. Deze garantie staat zwart op wit. Krijgt u later problemen, de helpdesk van XS4all is binnen 2 minuten telefonisch bereikbaar.Uw probleem wordt zo mogelijk binnen 24 uur opgelost. Alles is kosteloos, ook wanneer er een monteur komt of een gekoppeld apparaat vervangen moet worden na installatie. Zelfs uw opzegging van uw bestaande provider wordt door hen gedaan. Zo heeft u geen enkele administratieve rompslomp.

Uit solidariteit met de bewoners buiten de bebouwde kom en gezien de toekomst en afhankelijkheid van snel

breedband internet is dit een unieke kans die wij met z’n allen moeten grijpen zodat de glasvezelkabel gelegd gaat worden. Al is het maar voor 1 jaar en u bent ook nog eens goedkoper uit. Na één jaar kunt u elke maand opzeggen en bent u vrij in uw keuze van elke provider die er op de Nederlandse markt is.

Dus kom op en pak deze unieke kans: Dan stappen wij met z’n allen over! Wanneer u voor 15 mei overstapt, maakt u ook nog eens kans op een fantastische iPad of iPod touch. En alsklapper op de vuurpijl doen we voor de mensen die een lijst met 15 nieuwe overstappers doorgeven er nog een

ACER of HP mini-laptop bij! Op naar de 530. Doen!! Zelfs dalfsennet doet mee aan deze overstap, u toch ook?

Artikel delen: