Laag Zuthem straks bij gemeente Dalfsen?

LAAG ZUTHEN – Inwoners van Laag Zuthem maken zich zorgen dat dit kerkdorp mogelijk zal worden ingenomen door de gemeente Dalfsen schrijft een trouwe lezer. Als inwoner van Dalfsen hoef je daar volgens mij geen zorgen om te maken want in de gemeente Dalfsen is het prima wonen. Maar toch verteld inzender: Ik heb hier voor me liggen de gemeente gids van Dalfsen van 2011 2012. Niks geen vreemds aan zou je zeggen, maar het vreemde is dat ik in de gemeente Raalte woon.

 

Zo ver als ik heb kunnen na gaan hebben alle inwoners van Laag Zuthem en het buiten gebied zo’n gids gehad. Binnen ons dorp en zeker binnen het bestuur van plaatselijk belang vragen wij ons af wat hier de reden van is? Is Dalfsen op oorlogspad? Moeten we ons zorgen gaan maken voor de toekomst, B en W in Raalte mobiliseren en ten strijde trekken tegen de “buurman” of is dit een ambtelijke vergissing?

Ik ben zeer benieuwd of jullie van Dalfsennet hier wat mee kunnen, want we zijn hier erg benieuwt wat er gaande is. Of is dit gewoon service van de buurtgemeente?

Artikel delen: