Hinkelen weer leuk dankzij speciale hinkelpaden

Regio – Hinkelen op straat: het kan en mag weer! In elke plaats waar Landstede Kinderopvang een locatie heeft, zijn er – door middel van het schoonspuiten van de stoep – op 19 en 20 mei hinkelpaden aangelegd. Bijvoorbeeld in Nieuwleusen, waar de kinderen van kinderdagverblijf t Hummelhof er meteen gretig gebruik van maakten.

Veel mensen kennen hun plaatselijke kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of BSO.

 Dat het deel uitmaakt van Landstede Kinderopvang, een organisatie van maar liefst 25 locaties, weet echter niet iedereen. Terwijl het onderdeel zijn van een groter geheel juist zoveel voordelen heeft. De kinderdagverblijven profiteren bijvoorbeeld van elkaars expertise en maken gebruik van gezamenlijke voorzieningen, zoals van de twee Atelierstas (kunstenaars) die Landstede in dienst heeft om de creatieve talenten van de kinderen te stimuleren.

Hinkelpaden op veilige plekken

Om de lokale zichtbaarheid (letterlijk) te vergroten, heeft Landstede Kinderopvang deze keer niet gekozen voor de traditionele aanpak van onder andere posters bij het consultatiebureau of advertenties in de krant, maar is gezocht naar een andere, originele vorm: de hinkelpaden.

De heer Hartog van Hartog Gevelreiniging in Zwolle heeft ze gespoten. In het getal 10 van elk hinkelpad staat het Landstede-logo.

Dankzij deze paden, die op verschillende veilige plekken in de dorpen zijn aangelegd, kunnen niet alleen alle kinderen lekker buitenspelen, ook de stoep is weer schoon.

Nieuwe naamborden

Landstede Kinderopvang werkt heel 2011 hard aan de lokale zichtbaarheid van de vestigingen en de organisatie. Naast de hinkelpaden is er daarom voor gekozen om alle kinderdagverblijven van nieuwe, grote naamborden te voorzien. De locaties van Landstede Kinderopvang in Nieuwleusen en Ommen hebben ze inmiddels, de andere locaties volgen binnenkort.

Landstede Kinderopvang

Artikel delen: