€ 5000,00 voor winnende handbalclub Dalfsen

muzi28mei1.jpg

DALFSEN – Overhandiging door burgemeester Han Noten en sportwethouder Maurits von Martels een cheque van 5000 euro topsportbijdrage aan de club. Gemeentebestuur Dalfsen huldigt handbaldames bij kampioenschap. De huldiging vindt zondag plaats op het voorplein van het gemeentehuis. Publiek is hierbij van harte welkom, graag zelfs.

Zaterdagavond vond de slotwedstrijd plaats in de Trefkoele. Een zinderende apotheose van een fantastisch seizoen voor de handbaldames van MizuWaAi Dalfsen. Namens het gemeentebestuur zijn in ieder geval burgemeester Han Noten en sportwethouder Maurits von Martels aanwezig om de dames aan te moedigen.

Tour en huldiging

Zondagmiddag vindt een rondtour door het dorp Dalfsen plaats. Rond 14.30 uur komen de handbaldames per trein aan op het station. Onder begeleiding van muziek, supporters en publiek wordt vervolgens een rondtour gemaakt. Om 15.00 uur wordt het gemeentehuis aangedaan, waar op het voorplein een huldiging plaatsvindt. Ze zullen zondagmiddag flink in het zonnetje gezet worden! U bent er toch ook bij???

Artikel delen: