Boeven en ander gespuis gesignaleerd bij de Emmerschool…..

emmer1.jpg

 

EMMEN – DALFSEN – Wat was daar aan de hand in Emmen? Nou, er was een groot feest georganiseerd voor de kinderen. Onlangs heeft de school namenlijk opnieuw het certificaat van Daltonschool mogen ontvangen voor 5 jaar. Neem eens een kijkje op de site om te weten te komen wat een Daltonschool nou zo anders maakt dan andere scholen. (www.abaronvandedemschool.nl )

emmer2.jpg

 Daarnaast was de gevel van de school, aan de kant van het Maatpad, door 1 van de ouders voorzien van een strook fris, groen gras. De kinderen mochten vanmorgen allemaal verkleed naar school komen. Zo zag ik een boef met een sherrif aan de hand. Prinsessen naast ridders en sommigen hadden het logo van Dalton op hun hoofd geschminkt, het was een bonte vertoning.

 

emmer3.jpg

Er werden, samen met een maatje, bloemen geschilderd die op en in het gras aangebracht gaan worden. Er werd levend ganzenbord gespeeld in groepjes en daarna kwam Magic John optreden. Om 12.00 uur waren de ouders ook uitgenodigd, om samen met de kinderen en de leerkrachten te genieten van de grootste taart van Emmen, gemaakt door 3 moeders. Het zag er allemaal geweldig uit en de taart smaakte heerlijk.

emmer4.jpg

Oh ja, en vind u ergens een groene ballon met een kaartje van één van de kinderen, volg dan de instructies vermeld op het kaartje. U doet de kinderen daar een groot plezier mee. De ballonnen vlogen nl in de richting van Hoonhorst/Zwolle.

Artikel delen: