’t Vazel wederom winnaar Combitoernooi

combitoernooi1.jpg

NIEUWLEUSEN –  Het voor de 27e keer door USV op sportcomplex Hulsterlanden georganiseerde Combitoernooi was zaterdag weer een doorslaand succes. Onder fenomenale weersomstandigheden namen 29 teams deel aan het grote gezelligheidsvoetbaltoernooi en zij lieten zich allen van hun beste kant zien.

combitoernooi2.jpg

Een deel van de opbrengst van het toernooi wordt door de deelnemende teams, de combibouwbedrijven, evenementencomplex “de Deel” en USV geschonken aan een goed doel binnen de Nieuwleuser gemeenschap. Dit jaar mocht Marian Spin, manager van verzorgingshuis de Hulstkampen, een cheque van € 1.000,– van penningmeester Dick ten Klooster van USV in ontvangst nemen. Marian deelde de deelnemende teams en bezoekers mee dat dit geldbedrag een uitstekende bestemming binnen de Hulstkampen zal krijgen.

De felbegeerde Combi-wisseltrofee en gouden troffel voor de winnaar van het voetbaltoernooi, werd door aannemer Herman Snijder van de Combibouw voor de tweede achtereenvolgende keer uitgereikt aan Jan Westerman, de aanvoerder van ‘t Vazel. De zilveren troffel kon overhandigd worden aan de aanvoerder van BG Gelul en de Geblaet en de bronzen voegspijker was voor het verrassend acterende jeugdige team FC van het Padje. Het Lekker Balle team bereikte wel de finalepoule maar moest uiteindelijk genoegen nemen met de 4e plaats. Vechtdal FM verzorgde de hele dag op sfeervolle wijze de muziek tijdens haar live uitzending vanaf het sportpark. Door het prachtige weer konden de deelnemers en bezoekers op het bomvolle en sfeervolle terras nog lang nagenieten van de meer dan geslaagde dag. Komend pinksterweekend staat voor USV in het teken van toernooien elders. Zo doen de A- en B-junioren mee aan het internationale toernooi in Hoorn (Noord-Holland) terwijl de lagere senioren de kleuren van USV verdedigen in het Limburgse Grathem.

Artikel delen: