Voor €1.- ontbijten in De Deel op zaterdag 18 juni.

NIEUWLEUSEN – Mijn naam is Marco en ik organiseer 17, 18 en 19 Juni een benefietconcert met veel muziek en artiesten. Zouden jullie hier een mooi bericht over kunnen plaatsen op Dalfsennet. Het is voor een goed doel en ik hoop zo veel mogelijk geld op te halen met allemaal ludike acties zoals ontbijten vanaf 1 euro en gratis activiteiten voor kinderen.

In het kader van het mega evenement tegen astma dat gehouden wordt op 17, 18 en 19 juni aanstaande, wordt er de gelegenheid geboden voor €1.- te komen ontbijten in De Deel te Nieuwleusen.   Na de leuke feestavond op vrijdag 17 juni met The Heinoos, Ja Dat Zal, The  Canines en nog vele anderen kan iedereen lekker komen ontbijten in De Deel. Voor €1.- kun je gezellig met vrienden, buren, kennissen of familie genieten van een heerlijk ontbijt. De opbrengst gaat in zijn geheel naar het Astma Fonds!  Op zaterdag 18 juni  vanaf 9.00 uur is een ieder van harte welkom bij De Deel. Het ontbijt wordt  mede mogelijk gemaakt door Plus, Bakker en Bakkerij Timmer. Gratis activiteiten voor kinderen.

Ook aan kinderen wordt gedacht tijdens “Het mega evenement voor Astma”. Op zaterdag 18 juni zijn er vanaf 11.00 ’s morgens allerlei activiteiten voor kinderen. Er is o.a.  een kinderdisco, een springkussen en de mogelijkheid om op “crazy bikes” te fietsen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid iets lekkers te kopen. Ook hier geldt weer dat de opbrengst in zijn geheel naar het Astma Fonds gaat. We rekenen op jouw komst en neem gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee. De kinderdag wordt medemogelijk gemaakt door C1000, de Groot.

Artikel delen: