Landstede Lemelerveld organiseert timmerweek 2011

timmerweek.jpg

LEMELERVELD – De organisatoren van de spelweek maken bekend dat de timmerweek in de eerste week van de schoolvakantie georganiseerd wordt van maandag 25 t/m vrijdag 29 juli 2011 van 10.00-12.00 uur. De timmerweek is bedoeld voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar en vindt plaats op het grasveldje van de Scouting “De Verbinding” te Lemelerveld.

Het thema van dit jaar zal zijn: “Vervoer & Verkeer. Deze week worden de programma’s via de diverse scholen verspreid.

Alle kinderen kunnen zich weer via dit formulier opgeven. De ingevulde formulieren kunnen naar het Kulturhus De Mozaïek Kroonplein 64 gebracht worden of in de blauwe bus gedeponeerd worden. In de hal liggen nog enkele reserve opgave formulieren voor kinderen die buiten Lemelerveld naar school gaan. Geef je tijdig op want vol is vol.

Om de timmerweek weer goed te laten verlopen zoeken wij voor deze week héél véél vrijwilligers die de organisatie willen helpen om alles goed en veilig te laten verlopen. Wie het leuk vindt om met kinderen heerlijk een weekje aan de slag te gaan, kan zich opgeven via dezelfde folder. Voor ouders maar ook grootouders is het een genoegen om met hun kinderen of kleinkinderen zo’n week al knutselend door te brengen. Dus hou deze week vrij en kom ook helpen! U doet ons, maar vooral alle kinderen daar een groot plezier mee! Zonder uw hulp kan zelfs een timmerweek niet eens doorgaan of zal het aantal deelnemers beperkt moeten worden.

Voor alle mensen die deze week als begeleiding mee willen helpen is er een informatieavond gepland.

Noteer donderdag 14 juli alvast in uw agenda! Aanvang 20.00 tot 20.30 uur.

Voor nadere informatie en/of opgave kunt u bellen met: Mieke van der Sligte 0572-372393 of Gerda Koenjer 0572-372391 of per mail gerda@heinkoenjer.nl.

Opgelet!!!

Vanwege de interne verbouwing van het Kulturhus is het mogelijk dat de blauwe bus op een andere plaats staat dan dat het de bedoeling is. Stop dan je opgave-formulier in de brievenbus Kroonplein 64!

(Foto: Timmerweek 2010 – van website gemeente)

Artikel delen: