Landstede Welzijn sluit het cursusseizoen af.

LEMELERVELD – Landstede Welzijn kan heel tevreden terugkijken op het afgelopen seizoen. De deelnemers kwamen niet alleen uit Lemelerveld maar uit de hele regio. Van Zwolle tot Weesp, Punthorst, Deventer, Almelo, zelfs vanuit Steenwijkerwold kwamen ze naar Lemelerveld om deel te nemen aan de diverse cursussen en workshops.

Het thema: “Ontmoeten is doen”, werd dus goed in de praktijk gebracht bij de diverse kookworkshops en de creatieve cursussen zoals quilten, bloemschikken, fotografie en kijk op kunst.

Op speciaal verzoek werd ook nog een avondcursus voor Fotografie erbij gepland. Hiervoor was zoveel animo dat er enkele mensen teleurgesteld werden en op een wachtlijst zijn geplaatst.

De kookcursus voor mannen was een groot succes en leerzaam. Hiervoor bleek zoveel belangstelling dat er in totaal 3 kookcursussen hebben plaatsgevonden.

Voor enkele kookworkshops van Edith was zoveel belangstelling, dat er een extra avond ingelast moest worden.

Vooral de High Tea bleek erg in trek en daarom zal deze workshop nog een keer in het nieuwe seizoen opnieuw aangeboden worden met natuurlijk nieuwe recepten.

In het nieuwe seizoen staan weer leuke en interessante cursussen en workshops op het programma waar u aan deel kunt nemen.

Op donderdag 15 september start weer een nieuwe cursus fotografie voor beginners en gevorderden.

U kunt een keuze maken uit een morgen- of een avondcursus.

Een week later op 22 september is er een cursus fotografie gepland voor de wat gevorderden.

Ook dan kunt u kiezen uit een morgen of een avondcursus. De kookworkshop met als thema: Snelle en gezonde recepten is gepland op woensdag 21 september.

In deze workshop krijgt u nieuwe recepten aangereikt, waar mee u in een korte tijd een gezonde en lekkere maaltijd op tafel kunt zetten.De eerste deelnemers hebben zich inmiddels al aangemeld.

Heeft u ook belangstelling voor deze cursus en workshop?

U kunt informatie krijgen door contact op te nemen per mail: gerda@heinkoenjer.nl     

Artikel delen: