Is Dalfsen niet het leukste dorp van Overijssel?

Beste Willy, De negen regiowinnaars zijn bekend!!!

Twente:

Bentelo, Borne, Enter

Salland:

Bathmen, Broekland, De Worp & De Hoven Kop van Overijssel:

Giethoorn, Zalk, Zwartsluis

Wij willen alle afgevallen dorpen hartelijk bedanken voor de getoonde inzet! Uiteraard is het mogelijk om te stemmen op de overgebleven dorpen.

Stem op uw favoriete dorp:

De stemmen staan inmiddels weer op nul; het publiek kan de komende maanden via de website opnieuw een stem uitbrengen. Ga naar de website en stem op uw favoriete dorp: www.hetleukstedorpvanoverijssel.nl. RTV Oost komt op bezoek!

Tijdens de RTV Oost “Zet ‘m op 11 Tour” in juli en augustus krijgen de negen halve finalisten de gelegenheid om zichzelf via Radio en TV Oost te presenteren aan de rest van de provincie. De deelnemers aan het “Leukste Dorp van Overijssel” staan elke woensdag centraal in de uitzendingen. Op korte termijn zal de redactie van de Zet ‘m op 11 Tour hierover contact opnemen met de dorpsvertegenwoordigers

De planning hiervoor is als volgt:

6 juli: Zalk

13 juli: Broekland

20 juli: Borne

27 juli: Zwartsluis

3 augustus: De Worp & De Hoven

10 augustus: Enter

17 augustus: Bathmen

24 augustus: Giethoorn

31 augustus: Bentelo Leukste Dorp lied

Ter gelegenheid van de verkiezing van het “Leukste Dorp van Overijssel” heeft cabaretier Paul Schabbink een speciaal lied gecomponeerd, bestaande uit een melodie en een refrein. Het is de bedoeling dat de halve finalisten op deze melodie een tekst over hun dorp schrijven en dit tijdens het bezoek van de Zet ‘m op 11 tour ten gehore brengen. Het lied en de melodie zijn te beluisteren/downloaden op www.leukstedorpvanoverijssel.nl/pages/lied/.

Download de speciale avatar!

Vanaf vandaag is het mogelijk om jouw favoriete dorp extra te promoten door de avatar te downloaden. Plaats dit plaatje op je Hyves, Twitter of Facebook profile zodat er nog meer mensen gaan stemmen.

Artikel delen: