Voorproefje Bissingh bustocht.

tussenstop_lemelerberg.jpg

‘tussenstop lemelerberg

Tekst en foto’s H.G.

Vanavond was H.G. op uitnodiging van de Bissingh organisatie aanwezig bij de eerst bustocht door de prachtige omgeving van de gemeente Ommen Rond 19.00 uur zijn we vertrokken vanaf de markt in Ommen. De rit ging eerst richting Vilsteren en daarna richting de Lemelerberg, waar even een stop werd gemaakt. Op de ritten tijdens de Bissingh dagen is hier een ontmoeting met de schaapskudde.

het_monument_in_stegeren.jpg

‘het monument in stegeren

Toen de berg over naar Lemele, vandaar naar de prachtige omgeving van Archum. Via de Nieuwebrug een Eerde kwamen we langzamerhand in Beerze terecht. Vandaar ging het naar Stegeren, waar na een heleboel kronkel weggetjes ( petje af voor de chauffeur) gestopt werd bij het monument van het verzet. Na Stegeren zijn we de “Nieuwe“ weg  weer gevolgd naar Ommen. Toen was er ook bijna twee uur verstreken.

terrasje_ommen.jpg

‘terrasje ommen

Vanuit de bus nog gezellig even op een terrasje gezeten en wat na gepraat. Deze rit is zeker een aanrader ook voor Dalfsenaren, je komt echt op de mooiste plekjes van Ommen. Tijdens de Bissingh dagen zijn er kaartjes te koop bij een stand op de markt.

Laat dat nu net de bedoeling zijn dat de pers een positief verhaal brengt! Hun doel bereikt.

Artikel delen: