Regio Politie Persberichten van dinsdag 28 juni 2011

Inbraak in meerdere bedrijfsbussen

Mariënberg – Vermoedelijk in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 juni werd er ingebroken bij drie bedrijfsbussen die geparkeerd stonden aan de Stationsweg. Uit de voertuigen werden gereedschappen weggenomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

 

Aanrijding auto en scooter

Kampen – Een 19-jarige inwoonster van Kampen raakte op maandagavond 27 juni gewond bij een aanrijding op de Vloeddijk. De vrouw zat als passagier op een scooter, bestuurd door een 20-jarige plaatsgenote. Vermoedelijk werd de scooter over het hoofd gezien door een 66-jarige automobilist uit Amstelveen. De 19-jarige vrouw liep bij de aanrijding een gebroken been op en werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie stelt een nader onderzoek naar het ongeval in.(2011055680)

 Auto te water na frontale aanrijding

Zwartsluis – Een 73-jarige inwoner van Zwartsluis raakte op maandagavond 27 juni gewond bij een frontale aanrijding met een andere personenauto op de N334. De auto van de man uit Zwartsluis kwam op de verkeerde weghelft terecht en botste frontaal op de tegemoetkomende personenauto, bestuurd door een 22-jarige inwoonster uit Genemuiden. Hierna raakte de auto van de man te water. Hij werd met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de vrouw uit Genemuiden werd naar het ziekenhuis gebracht. Naar de oorzaak van het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld. (2011055715)

 Man en vrouw aangehouden voor winkeldiefstal

Zwolle – Op maandagmiddag 27 juni kreeg de politie een melding dat een man en een vrouw spullen aan het verbergen waren in een bosje aan de Kerkstraat. Ter plaatse werd een plastic zak met goederen aangetroffen met magneten en prijslabels er nog aan. De politie ging op basis van de goederen op zoek naar de winkels waar de goederen mogelijk waren weggenomen om te proberen de identiteit van de verdachten vast te stellen. Terwijl zij hiermee bezig waren, kwam er weer telefoon van de getuige die meldde dat de man weer op de plek van de verstopte spullen aan het zoeken was. Op basis van het signalement kon de verdachte, een 26-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats worden aangehouden. Ook de vrouw, een 21-jarige vrouw met onbekende woon- of verblijfplaats, werd aangehouden. (2011055654)

 Inbraak bedrijf

Zwolle – In de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 juni werd er ingebroken bij een bedrijf aan de Radewijnsstraat. Men kwam binnen door een raam te forceren. Er werd onder andere geluidsapparatuur weggenomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld. (2011055735)

 

Verkeerscontrole

Deventer – Bij een verkeerscontrole aan de Zweedsestraat werden op maandagochtend 27 juni de volgende overtredingen geconstateerd: 7 x niet dragen gordel voorin2 x niet dragen gordel gordel achterin

1 x negeren rood verkeerslicht

1 x verlichting aanhangwagen niet in orde 1 x lastdrager niet voorzien van kentekenplaatTegen alle overtreders werd proces-verbaal opgemaakt.

(2011055602)

 Inbraak bij clubgebouw

Deventer – Bij een clubgebouw aan de Nico Bolkesteinlaan werd op maandagmorgen 27 juni rond 03.15 uur ingebroken. Men kwam binnen door een deur te forceren. Voor zover bekend werd er niets buitgemaakt. De politie stelt een onderzoek in. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. (2011055732)

 Inbraak instelling

Olst – In de periode tussen zaterdagavond 25 juni en maandagochtend 27 juni ingebroken bij een twee instellingen aan de Ter Stegestraat. Er werd voor zover bekend niets weggenomen.

Artikel delen: