Politie mededeling: donderdag in onder de loep

ZWOLLE – Onderstaand de onderwerpen van de juni uitzending van het opsporingsprogramma Onder de Loep.

De eerste uitzending is donderdag 30 juni om 16.39 uur op RTV Oost en zal om 19.39, 21.39 en 22.39 uur

herhaald worden.

Vanaf vrijdagochtend 1 juli zijn alle losse items ook te bekijken via het Youtubekanaal van Onder de Loep;

www.youtube.com/onderdeloep

 

  Politieproducer/communicatieadviseur Politie IJsselland | Bureau Communicatie |

Zwolle

 

 

Deventer: overval Chinees restaurant

Op donderdag 26 mei rond 22.30 uur wordt de eigenaar van een Chinees restaurant aan de Zwolseweg overvallen door een onbekende man. Onder bedreiging van een vuurwapen moet de man zijn portemonnee afgeven.

Oldenzaal: Zware mishandeling met ploertendoder

Een 21-jarige man uit Enschede werd op Hemelvaartsdag zo ernstig mishandeld door een onbekende man dat hij nu nog steeds met behulp van een rietje moet eten. De politie is, naast deze dader, ook op zoek naar een getuige die het 21-jarige slachtoffer naar het ziekenhuis heeft gebracht.

Zwolle: Mishandeling zonder aanleiding

Een 42-jarige Zwollenaar wordt op zaterdagavond 18 juni rond 23.20 uur mishandeld door een onbekende man op de Kempenaerware. Hierbij raakt de man gewond aan zijn arm. De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die iets gezien hebben wat verband kan houden met deze mishandeling.

Deventer: beroving vrouw in scootmobiel

In de nacht van zaterdag 19 op zondag 19 juni rond 02.05 uur wordt een 42-jarige minder valide vrouw beroofd op de Holterweg. Wanneer de vrouw in haar scootmobiel de parkeerplaats bij de Scheg passeert, springt een onbekende man tevoorschijn. Onder bedreiging van een vuurwapen maakt hij haar een geldbedrag afhandig. De politie heeft een uitgebreid signalement van de dader.

Rijssen, Enschede: diefstal airbags

Vorige week zijn bij diverse autobedrijven in Rijssen en Enschede ’s nachts airbags uit de auto’s weggenomen. Dit is op een vakkundige wijze gebeurd. Wie heeft bijzonderheden gezien in de omgeving van deze autobedrijven. De politie wil graag met deze getuigen in contact komen.

Deventer: diefstal make-up

Een onbekende vrouw van middelbare leeftijd steelt op woensdagmiddag 8 juni een hoeveelheid make-up uit een winkel aan het Karel de Groteplein. Het signalement komt overeen met een vrouw die op donderdag 9 juni inbreekt bij een woning in Wijhe. In de uitzending worden bewakingsbeelden van de onbekende vrouw getoond.

Hardenberg: diefstal portemonnee

Een 68-jarige vrouw uit Hardenberg wordt op 14 april bestolen van haar portemonnee in een winkel aan het Israel Emanuelplein door een onbekende man. Kort daarop worden grote bedragen van haar rekening gepind. In de uitzending worden de pinbeelden van een onbekende man getoond. Wie is deze onbekende man?

Hengelo, Holten, Maaseik (België): Tanken zonder te betalen met gestolen Porsche

Een onbekende man tankte twee keer zonder te betalen bij het BP tankstation in Holten. Hij deed dit met een gestolen Porsche uit België. Deze Porsche werd teruggevonden aan de Nico Werkmanstraat in Hengelo maar is in tussentijd richting Zuid-Nederland gereden. Wie heeft deze zwarte Porsche zien rijden of kent de bestuurder of zijn passagiers die op de bewakingsbeelden te zien zijn?

Staphorst: diefstal portemonnee

Twee onbekende mannen stelen in een supermarkt aan de Ebbinge Wubbenlaan de portemonnee van een 81-jarige inwoonster van Staphorst. De mannen zijn goed te zien op bewakingsbeelden van de supermarkt. De politie wil graag weten wie deze mannen zijn.

Enschede, Weerselo: pinnen met gestolen pinpas

Uit een woning van een bejaarde vrouw uit Weerselo werd op 11 juni 2011 een pinpas gestolen. Dezelfde middag werd met deze pas gepind bij een juwelier in Enschede. Wie herkent de man op de camerabeelden? .

Artikel delen: