Nieuwe speelplaats in Lemelerveld

p__buismanstraat_in_lemelerveld.jpg

Bewoners Buismanstraat blij met vernieuwde speeltuin

 

LEMELERVELD – De speeltuin op het pleintje van de P. Buismanstraat in Lemelerveld is geheel vernieuwd. De oude toestellen waren afgekeurd en de omheining kapot.

Op initiatief van de gemeente Dalfsen is in samenwerking met de buurtbewoners de speeltuin voorzien van nieuwe toestellen en een nieuw bankje. IJslander BV heeft de toestellen geleverd. De speelplaats is ingericht voor de kleinere jeugd met een glijbaan, hobbelmotor, duikelrek en een speelhuisje. De toestellen zijn allemaal uitgevoerd in RVS en kunnen dus jaren mee. Toen bleek dat voor een onderhoudsvrije ondergrond het budget niet toereikend was, heeft de buurt contact gezocht met de Ommer woningstichting De Veste. Dankzij De Veste ligt er nu een kunstgrasmat. Ook de afrastering is vervangen. Zaterdagmiddag is de speelplaats officieel in gebruik genomen tijdens een ‘pleinparty’.

http://www.linkedin.com/share?viewLink=&sid=s449706329&url=http://twitpic.com/5imj36&urlhash=AIOs&pk=member-home&pp=5&poster=75050780&uid=5491852577173671936&trk=NUS_UNIU_SHARE-pic

 

 

Met vriendelijke groet,

 

AJL

Artikel delen: