Zonnepanelen kopen & huren

Nog meer HOONHORST – Duurzaam Hoonhorst levert energie uit de zon! Het is gelukt om panelen, omvormers en vooral ook montagemateriaal van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs gezamenlijk in te kopen. Naast collectief inkopen, bieden we tevens de (beperkte) mogelijkheid om de installatie van DZHH2050 te huren.

 Vanuit Duurzaam Hoonhorst zal bij koop of huur ook een financiële bijdrage worden geleverd. Het projectplan en de voorwaarden liggen ter inzage in het info-centrum van DZHH 2050.

Heeft u belangstelling voor zonnepanelen? Kom langs op vrijdagmiddag in het informatiecentrum. Dan leggen we alles uit over het zonnepanelenproject van Duurzaam Hoonhorst. Op basis van enkele simpele gegevens kunnen we ter plekke voor u een calculatie maken omtrent kosten / terugverdientijden en opbrengsten. U kunt vervolgens rechtstreeks met de leveranciers contact opnemen om een maatwerkofferte onder onze projectcondities aan te vragen bij één van de twee leveranciers. Zij verzorgen de gehele uitvoering voor u. Het projectplan en de voorwaarden liggen ter inzage in het informatiecentrum. Tevens hebben we de aanvraagformulieren voor een duurzaamheidlening van de gemeente Dalfsen in het Info-centrum, waar u bij aanschaf van zonnepanelen gebruik van kunt maken.Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Evert Jan Hof, evertjan@duurzaamhoonhorst.nl

Artikel delen: