Regio Politie Persberichten van dinsdag 5 juli 2011

Huiselijk geweld

Zwolle – In Zwolle-Noord werd maandagmiddag 4 juli een 24-jarige man uit Zwolle aangehouden. De Zwollenaar had een familielid in hun woning mishandeld. De man werd ingesloten voor huiselijk geweld. Voor alle betrokkenen is een hulpverleningtraject gestart. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt. Daarnaast krijgt de man een huisverbod.

Inbraak in bedrijf

Kampen – Bij een bedrijf aan de Noordweg werd op maandagmorgen 4 juli tussen 01.15 en 05.45 uur ingebroken. Men kwam binnen door een deur te forceren. De buit bestond uit een contant geldbedrag. De politie stelt een nader onderzoek in.

 Man aangehouden voor steken met mes

Deventer – Een 28-jarige inwoner van Deventer werd op maandagavond 4 juli aangehouden. De man wordt er van verdacht eerder op de avond een 27-jarige Zwollenaar te hebben gestoken met een mes op de Beestenmarkt. Het slachtoffer raakte hierdoor lichtgewond in zijn buik. De verdachte werd ingesloten op het bureau. Daar werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Naar de aanleiding van de steekpartij wordt een nader onderzoek ingesteld. (2011058007)

 Jongen aangehouden voor mishandeling

Deventer – Een 17-jarige inwoner van Deventer werd op maandagavond 4 juli aangehouden op de Pieter de Hooghstraat. De jongen wordt er van verdacht een 33-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld. Wat de aanleiding voor de mishandeling is geweest moet nader onderzoek uitwijzen. De jongen werd ingesloten op het bureau. (2011058008)

 Vrouw aangehouden voor openbare dronkenschap

Deventer – Kort na middernacht werd op dinsdag 5 juli een 46-jarige inwoonster van Deventer aangehouden op de Deltalaan. De vrouw verkeerde onder invloed van alcohol en zorgde voor overlast door op straat te schreeuwen. De vrouw werd ter ontnuchtering ingesloten op het bureau. Daar kreeg ze proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen: