4daagse lopers zoeken sponsoren voor de twentsewens ambulance

twentsamb.jpg

DALFSEN – Sponsoren gezocht voor de stichting “Twentsewens Ambulance” Dit jaar doen wij van uit Dalfsen mee met de Nijmeegse 4daagse (19 t/m  22 juli 2011). In 4 dagen lopen wij gezamenlijk 350 km per dag en 1400 km in 4 dagen. Dit jaar lopen wij voor het goede doel: De Twentsewens Ambulance.

 Deze stichting heeft als doel: Mensen met een langdurige chronische ziekte en/of mensen in hun (pre) terminale levensfase professioneel en comfortabel liggend vervoer aan te bieden ten aanzien van een bepaalde wens of behoefte.

Er zijn nog teveel mensen  die overlijden zonder dat ze echt alles hebben afgesloten. Binnen de (reguliere) ambulancezorg is het helaas niet mogelijk om extra tijd en aandacht aan (pre) terminale patiënten te besteden. Daarom is er een grote groep enthousiaste vrijwilligers die deze groep mensen mogelijkheid bieden om een gebeurtenis die zij nog heel graag willen meemaken te realiseren. De terminale patiënt wordt onder professionele begeleiding een zo comfortabel mogelijk vervoer aangeboden. Meer informatie kunt u vinden op http://www.twentsewensambulance.nl of u kunt bellen met het centrale nummer van de Twentsewens ambulance (06-21558682 of 074-2770621). Ook kunt u contact opnemen met Mini Duteweerd (0529-433981), zij komt uit Dalfsen en is vrijwilliger voor deze stichting. Ze coördineert wensaanvragen uit de omgeving van Dalfsen en verre omstreken. Doet hiervoor de intake gesprekken, maakt afspraken voor evt. zorg onderweg en zoekt vrijwilligers om de wens uit te voeren. Ook gaat ze zelf zo nu en dan mee als ambulanceverpleegkundige.

De mensen voor wie dit is bedoeld, kom je niet zo maar op straat tegen. Zij zitten soms al geruime tijd aan bed gekluisterd en weten niet af van het bestaan. Promotie voor de stichting is gewenst, niet alleen om financiën binnen te krijgen, maar ook voor de bekendheid. De Stichting Twentsewens Ambulance leeft van giften en donatie en kan niet zonder uw steun. Daarom willen wij u vragen mee te doen aan onze sponsoractie, waarbij wij mee lopen met de Nijmeegse vierdaagse om geld in te zamelen voor deze stichting. Wij hopen met z’n allen veel sponsorgeld binnen te halen. Wilt u ons sponsoren, dan kunt  u geld storten op rekeningnummer: 827809336 (L. van Faassen) o.v.v. Twentsewens Ambulance.Alvast bedankt namens:

Stichting Twentsewens ambulance en de wandelaars:

Luc van Faassen, Gerrit Bannink, Berry Wittenberg, Jan Wittenberg, Nathalie Westerman, (Mini Duteweerd), Mirella van Faassen,  Daniëlle Dekker,  Annet Koersen en Diana Hulst (ontbreekt op de foto)

Artikel delen: