Regio Politie Persberichten van dinsdag 12 juli 2011

Medewerker attractiepark mishandeld

Slagharen – Een 17-jarige medewerker van een attractiepark aan de Zwarte Dijk deed op zondagmiddag 10 juli aangifte van mishandeling. De jongen werkte als medewerker bij een attractie waarvoor kinderen een bepaalde lengte moeten hebben. Toen rond 14.30 uur een jongetje alleen in de attractie wilde en hij ruim 10 cm te klein bleek, werd hem vanwege de veiligheid de toegang geweigerd.

Het jongetje werd uitgelegd dat hij wel samen met een van zijn ouders in de attractie mocht. Kennelijk was de vader van het jongetje het hier niet mee eens en bedreigde de medewerker. Toen de medewerker rond 16.00 uur de man weer trof, haalde deze uit met een vuistslag in zijn gezicht. De medewerker liep een bloedneus en een tand door zijn lip op. Het zou gaan om een man met een opvallend witte huidskleur en een zilveren piercing in zijn onderlip. De man heeft kort blond haar, was gespierd en ca. 1.65 m lang. Hij droeg een wit shirt zonder mouwen. Getuigen of mensen die de man menen te herkennen, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. (2011060246)

Inbraak auto

Hasselt – In de nacht van zondag 10 op maandag 11 juli werd er ingebroken bij een auto aan de Buiten de Venepoort. Uit de auto werden een navigatiesysteem en CD’s weggenomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld. (2011060085)

 Inbraak in twee auto’s

Kampen – Ergens in het afgelopen weekend werd er ingebroken in twee auto’s die geparkeerd stonden aan de Eckertstraat. De auto’s werden doorzocht maar er werd niets vermist. De politie heeft een onderzoek ingesteld. (2011060327)

 Tractor op de N50

Kampen – Op maandagavond 11 juli kreeg de politie een melding van een tractor met aanhangwagen die op de N50. Een collega uit een andere politieregio had het voertuig aan de kant gezet en vroeg assistentie. De combinatie werd onder politiebegeleiding naar een parkeerplaats gebracht. Nader onderzoek door de politie zal plaatsvinden of deze combinatie wel aan de gestelde regels voldoet. (2011060501) Man aangehouden voor heling

Mariënberg – Een 41-jarige automobilist uit Coevorden werd op maandagmiddag 1 juli aangehouden op de Ds PH Wolfertstraat. De auto waarin de man reed bleek niet verzekerd te zijn. In de kofferbak van de auto werd een accuboormachine aangetroffen die als gestolen geregistreerd stond. De man werd ingesloten op het bureau. Daar kreeg hij proces-verbaal opgemaakt. (2011060373) Man aangehouden voor relationeel geweld

Raalte – Een 33-jarige inwoner van Raalte werd op dinsdagochtend 12 juli aangehouden voor relationeel geweld. De man wordt er van verdacht zijn 24-jarige vriendin te hebben mishandeld. De man werd ingesloten op het bureau. Voor beide personen zal een hulpverleningstraject worden opgestart. (2011060520)

 Man aangehouden voor winkeldiefstal

Deventer – Bij een winkel aan de Beestenmarkt werd op maandagochtend 11 juli een 55-jarige Deventenaar aangehouden voor winkeldiefstal. Hij had twee flessen alcoholhoudende drank uit de winkel weggenomen en deze in een plastic tas gestopt en de winkel verlaten zonder de flessen ter betaling aan te bieden aan de kassa. Proces-verbaal werd tegen hem opgemaakt. (2011060280)

 Inbraak in auto

Zwolle – In de nacht van zondag 10 op maandag 11 werd ingebroken in een aan de Praubstraat geparkeerde personenauto. Uit de auto werd een autoradio ontvreemd. De inbraak moet tussen 22.00 en 09.40 uur hebben plaatsgevonden. In dezelfde nacht werd ingebroken in een personenauto aan de Klaasboerstraat. Ook hier werd een autoradio buitgemaakt. Bij een personenauto aan de Lindestraat werd ook in die nacht een GSM met oplader gestolen. (2011060131/2011060169/2011060548)

 Aanrijding op IJsselallee

Zwolle – Een 54-jarige vrachtwagenchauffeur zag op maandagmiddag een naast hem rijdende personenauto over het hoofd toen hij wisselde van rijbaan op de IJsselallee. Vermoedelijk zat de personenauto precies in zijn dode hoek. De personenauto, bestuurd door een 39-jarige Zwollenaar, sloeg door de aanrijding die hierdoor ontstond over de kop. De bestuurder bleef bij de aanrijding ongedeerd maar zijn 42-jarige echtgenote die naast hem zat klaagde over pijn in haar benen. Zij werd ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. (2011060339)

 Snorfietser en zoontje gewond na val

Zwolle – Een 42-jarige snorfietser uit Zwolle en zijn 4-jarige zoontje raakten op maandagmiddag 11 juli gewond bij een eenzijdig ongeval op de Goudplevierstraat. Vermoedelijk was de Zwollenaar met zijn snorfiets tegen de stoeprand gereden, waarna hij ten val kwam. De man lief schaafwonden op aan armen en benen. Het jongetje liep bij het ongeval hoofdletsel op en werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (2011060424)

 Onder invloed en zonder rijbewijs

Zwolle – Een 21-jarige Zwollenaar werd op maandagavond 11 juli aangehouden op de Boterdiep. De auto waarin de man reed bleek niet APK gekeurd te zijn. Hierop kreeg de man een stopteken. Bij de staandehouding bleek de man onder invloed van alcohol te verkeren en geen rijbewijs te bezitten. Hierop werd hij aangehouden. Bij de ademanalyse blies de man 270 ug/l. Met meerdere processen-verbaal en een rijverbod van drie uur op zak kon de man het bureau weer verlaten. (2011060459)

Actuele dossiersGeen dossiers aanwezig

landelijke dossiersGeen dossiers aanwezig

Artikel delen: