clubkampioenen tennisvereniging Hoonhorst

tvhoonhorstjuli.jpg

HOONHORST – Ciska v.d. Vechte en Hendrik Jan Lindenhovius clubkampioenen van TV ’t Melkhuussie.

Woensdag 29 juni werden de eerste wedstrijden van de clubkampioenschappen voor senioren gespeeld. Het deelnemersveld was goed gevuld en met 34 deelnemers ontstonden een aantal leuke poules. Bij de dames werd gestreden in twee poules.

In de A-poule werd de finale gespeeld tussen Ciska v.d. Vechte en Leoni Kroes. Helaas kon Leoni de wedstrijd niet uitspelen in verband met een blessure aan haar kuit. Dit maakt Ciska tot clubkampioen dames 2011! De dames in de B-poule, Betsie Zwakenberg en Mariejan v.d. Vechte, maakten er een spannende eindstrijd van. In de derde en beslissende set wist Betsie de wedstrijd naar zich toe te trekken en won deze met 7-5.

Het deelnemersveld bij de mannen was dermate groot dat een indeling in drie poules was gemaakt. In de C-poule streden vier mannen om de eer van poulewinnaar. In de finale stonden Jan Flierman en Marinus Zwerink tegenover elkaar en deze werd, in twee sets, gewonnen door Jan. De B-poule had een groot aantal deelnemers en werd daarom in drie groepen ingedeeld. Via de kwart- en halve finales stonden uiteindelijk Gerard Holterman en Bart den Hartogh tegenover elkaar in een zinderende finale. Met 6-4 en 6-3 ging de overwinning naar Gerard. De heren in de A-poule waren goed aan elkaar gewaagd en dit leverde aantal spannende wedstrijden op. Het hoogtepunt is natuurlijk altijd de finale waarin wordt gestreden om de titel Clubkampioen 2011. In de finale werd gespeeld om twee gewonnen sets en Hendrik Jan Lindenhovius en Fons Diepman maakten het spannend door beide een set te winnen. De derde set moest de doorslag geven. Deze werd gewonnen door Hendrik Jan en hij is daarmee clubkampioen 2011!

Alle winnaars werden verrast door een leuke prijs, welke mede mogelijk werd gemaakt door een aantal gulle sponsoren. Ook via deze weg willen wij, als toernooicommissie,de sponsoren, te weten Jeanette Visscher makelaardij, Café-Restaurant Partycentrum Het Boskamp, Bakker Wim, Brasserie de VII Deugden, Bakkerij van der Most en Mariejan’s Fleurboetiek, hartelijk danken voor hun bijdrage.

Artikel delen: