vandaag 16 juli 13.00: Open Dag FC Zwolle!

ZWOLLE – Vandaag 16 juli ontmoeten wij jou om 13.00 uur weer op de jaarlijkse Open Dag van FC Zwolle! Wat gaat er allemaal gebeuren op de gezelligste dag van het jaar, een overzicht;    13.00 uur Aankomst spelersbus FC Zwolle; start Open Dag FC Zwolle!

Springen in het springkussen, zo snel mogelijk over de survivalbaan, speel mee in het levend-tafelvoetbalspel, schiet zo hard als je kan bij de snelheidsmeter, scoor de allernieuwste FC Zwolle artikelen en nog veel meer… Voor jong en oud zijn er van 13.00 tot 16.00 uur de leukste attracties en spelletjes op de Open Dag. En uiteraard is de complete selectie en staf aanwezig, dus bemachtig alle handtekeningen!

13.10 uur Demo-training Art Langeler

Na het succes van vorig jaar, verzorgt Art Langeler direct na de opening van de dag een demo-training. Ben jij benieuwd hoe onze jonge, succesvolle trainer zijn trainingen invult, zorg dan dat je op tijd bent en een mooi plekje op de tribune hebt!

13.45 uur FC Zwolle United

FC Zwolle United; wat doen wij, welke successen zijn er het afgelopen jaar geboekt en wat gaan we komend jaar doen?

14.00 uur Rapworkshop Sticks (perskamer FC Zwolle)

Ambassadeur Sticks van de Fakkelbrigade, voormalig Opgezwolle mag en wil natuurlijk niet ontbreken op de jaarlijkse Open Dag van zijn club. Met veel enthousiasme geeft hij zaterdag 16 juli om 14.00 uur een rapworkshop, met uiteraard als thema: FC Zwolle. Als je deelneemt, kun je een VIP-arrangement winnen… Mis het niet! Klik hier voor alle informatie over de rapworkshop!

14.00 uur Demo Achmea health Centers

Achmea health Centers toont een demo van één van de vele groepfitnessprogramma’s die zij te bieden hebben.

14.30 uur Optreden Freestyler Johua Agteres

Joshua Agteres gaat ons een hele andere vorm van voetbal laten zien! Hij toont dat je veel meer met een bal kunt dan er tegenaan trappen. Op de Open Dag gaat Joshua het leder beroeren in het FC Zwolle stadion en zal hij een ieder versteld doen staan van zijn kunsten! Een voorproefje van zijn freestyle is te vinden op www.freestylerjosh.nl.

15.00 uur G-voetballers – FC Zwolle

FC Zwolle ondersteunt de gehandicaptensport en ook tijdens de Open Dag mogen de G-voetballers niet ontbreken. Om 15.00 uur spelen zij een spannend duel tegen selectiespelers Arne Slot, Bram van Polen, Pepijn Kluin en Diederik Boer. Moedig de G-voetballers aan!!

16.00 uur Spelerspresentatie

Het hoogtepunt van de dag! Op spectaculaire wijze worden de nieuwe spelers aan je gepresenteerd, maar ook de rest van de spelers en stafleden zijn uiteraard aanwezig… Mis het niet!!Bekijk het stadion; van kleedkamer tot spelershome…

Waar kleden de spelers zich om? Waar brengen de spelers tijd door kort voor de wedstrijd? En hoe ziet een echte skybox er van binnen uit? Op al deze vragen krijg je antwoord op de Open Dag. Alle ruimtes zijn speciaal voor jou geopend; van kleedkamer tot spelershome en van persruimte tot Businessclub…Win een weekend lang een Opel!

Raad jij op de Open Dag van FC Zwolle hoeveel Telstar Sports & Fashion ballen er in een Opel Meriva passen? Dan maak jij kans op een fantastische prijs: een weekend lang rijden in een mooie Opel, beschikbaar gesteld door Opel Smit & Co! Optreden Ronald Mc Donald

Uiteraard is ook Mc Donalds Zwolle / Epe-Heerde aanwezig op de Open Dag. Verzamel alle informatie over de leuke kinderfeestjes die FC Zwolle samen met Mc Donald’s organiseert. En uiteraard nemen zij Ronald Mc Donald mee, om 13.45 uur geeft hij een swingend optreden, mis hem niet!

 

Artikel delen: