VANDAAG INSCHRIJFDAG BOUWHUIS PERSONEEL

NIEUWLEUSEN – Langdurig werklozen aan de slag als vrachtwagenchauffeur.Bouwhuis Re-integratiediensten B.V. uit Nieuwleusen is met het UWV WERKbedrijf een overeenkomst aangegaan om meer vrachtwagenchauffeurs toe te laten stromen op de arbeidsmarkt. Deze nieuwe dienstverlening biedt werklozen de kans om te werken in de transportsector.

Kandidaten in de provincie Overijssel en Noord Gelderland die langer dan 1 jaar werkloos zijn kunnen zich volledig laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur. De kandidaten worden opgeleid tot vrachtwagenchauffeur (rijbewijs C en vakbekwaamheid). De opleiding wordt verzorgd door autorijschool Blok Huls te Zwolle en volledig vergoed door het UWV WERKbedrijf. “Kandidaten die zich aanmelden en voldoen aan de gestelde criteria zijn gegarandeerd van werk. Tijdens hun opleiding gaan de kandidaten al parttime werken bij hun nieuwe werkgever om zo het bedrijf goed te leren kennen. Werkgevers kunnen profiteren van recent opgeleide en gemotiveerde krachten”, aldus Bouwhuis. De werkgever heeft na de opleidingsperiode een kersvers opgeleide werknemer die al is ingewerkt binnen het bedrijf. De werknemer is verzekerd van werk na zijn/haar chauffeursopleiding.Geschreven door Transport Online

A.S. ZATERDAG 23 JULI (vandaag dus)2011 INSCHRIJFDAG BOUWHUIS PERSONEEL B.V.Zoek jij werk? Loop dan a.s. zaterdag binnen in ons kantoor aan de Beatrixlaan 2.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR AANKOMENDE VRACHTWAGENCHAUFFEURS!!

Artikel delen: