Geslaagd concours bergruiters Hoonhorst

ch4.jpg

Foto’s rijvereniging Hoonhorst: hier Jan Diepman in actie

HOONHORST -Concours Hoonhorst

Afgelopen weekend hielden rijvereniging en ponyclub De Bergruiters uit Hoonhorst weer hun jaarlijkse concours. Op de mooie terreinen van de families Diepman en Melenhorst aan de Tibbensteeg, zijn over twee dagen ruim 700 combinaties aan de start verschenen. Op zaterdagochtend kwamen de ponyruiters aan de start. Op zaterdagmiddag en zondag waren de paarden aan de beurt.

ch1.jpg

Publiek waar onder de grondeigenaar Gerard Diepman en zijn vrouw

Twee dagen lang kon er worden genoten van mooie en goede paardensport.

Het concours is weer een succes geworden dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Duurzaam Hoonhorst heeft het mogelijk gemaakt dat het secretariaat kon beschikken over snel internet.

ch2.jpg

Dressuur (Arjan Kin)

Leden van De Bergruiters wisten diverse prijzen in de wacht te slepen. Op zaterdag werden er met name in de dressuur prijzen mee naar huis genomen door: Laura Roepel met Bob Marley 3e in de B-dressuur, Ingrid Diepman met Cidaula 4e in de B dressuur en Ellis Stam met Bellini 3e en 5e in de B dressuur. Frank Gerritsen stuurde zijn paard Laurenzo naar een 9e plaats in het L-springen.

ch3.jpg

Prijsuitreiking springen klasse L

Jan Diepman behaalde op zondag een 12e plaats in het L-springen met Carthino’s Boy. Hierin was er een 2e plaats voor de voorzitter van De Bergruiters, Leon Diepman, met Breeze of Summer. Het M-springen werd een overwinning voor Jan Diepman met het paard Zenith. Met het paard Arminka werd hij 2e in de klasse Z/ZZ-springen. In de dressuur op zondag werd Saskia Vreeswijk 1e en 2e met haar paard Adonis in de B dressuur. Marloes Nijkamp behaalde een 2e prijs in de L2 dressuur..

Artikel delen: