Wifi op camping steeds belangrijker

DALFSEN – Internetten op de camping. De helft van de Nederlandse kampeerders kijkt van te voren of er wifi aanwezig is op de vakantiebestemming. Voor 40 procent van die groep speelt de aanwezigheid van wifi een belangrijke rol voor de keuze van de accommodatie. Dat blijkt uit onderzoek van online marktonderzoekbureau Multiscope.

Steeds meer campings in Nederland bieden daarom wifi aan. Veel gasten hebben een laptop bij zich en veel jongeren hebben een smartphone. Internet is handig voor het weerbericht, het huren van een fiets of om de kinderen bezig te houden. Ook de mail wordt regelmatig gelezen. (bron NOS)

WiFi-op camping Starnbosch

Sinds de zomer van 2009 kunnen onze gasten gebruik maken van het draadloze netwerk: WiFi-Starnbosch. Het WiFi-netwerk heeft dekking op het gehele parkgedeelte van de camping. Naast het nieuwe netwerk is er ook een computer beschikbaar welke gebruikt kan worden.

KPN Digitenne Op camping Starnbosch is er goede ontvangst van Digitenne. Via de receptie kan een decoder worden gehuurd met ontvangst voor 23 digitale tv-zenders. Dit alles is een heel belangrijke rol voor de keuze van de accommodatie.

Artikel delen: