Sukerbietenfeest trotseert regen

lv3aug1.jpg

Foto’s, tekst en inzending: Marcel Reimink

LEMELERVELD – De aftrap van het Sukerbietenfeest verliep zo soepel. Honderden kinderen stonden om 08.00 uur voor het hek voor het evenemententerrein om de beste verkoopplek te bemachtigen. Tientallen standhouders die omstreeks 10.00 uur hun kraam hadden opgebouwd en tevreden kwekers na de opening van de lelieshow Lemelerveld B(l)oeit!

lv3aug2.jpg

En in de loop van de ochtend werden er dan ook goede zaken gedaan in het sfeervolle lint aan kramen en dekens door het dorp. Na de middag probeerden enkele forse regenbuien roet in het feest te gooien. Voor een deel lukte dat want de bezoeken aan braderie, veiling en kermis werden afgebroken op zoek naar een droge plek. Op het evenemententerrein kreeg de regen geen vat op het publiek. Veilingmeesters Martin Westermeijer en Frans Kogelman kregen de lachers weer op de hand tijdens de ludieke veiling. En omdat het maar bleef regenen besloten de toeschouwers dan maar wat langer te blijven op het oergezellige overdekte terras. Het Sukerbietenfeest trotseerde de regen.

De fotograaf van Dalfsennet H.G. komt vanavond nog met een map met geweldige foto’s van vandaag uit Lemelerveld. U kunt kijken naar: http://picasaweb.google.com/hgfoto01 Als ze er nog niet opstaan, probeer het later op de avond nog eens.

Artikel delen: