Optreden Erwin Nijhoff voor velen echt verrassend

erwin1.jpg

H.G. FOTO’S

DALFSEN – STERREBOS – Zondagmiddag was het wederom een gezellig gebeuren bij Partycentrum Het Boskamp. De derde zondag op rij dat er extra gezelligheid was te beleven vanwege het 50 jarig jubileum van Partycentrum Het Boskamp en Camping Starnbosch. Deze zondag middag was het de beurt aan Erwin Nijhoff om er een sfeermiddag van te maken.

erwinopbouw.jpg

ZULEN WE BINNEN OF TOCH MAAR BUITEN, WE GOKKEN HET ER OP

Wat de stuwzangers met 35 man moesten doen (de boel aan de gang krijgen) lukte Erwin in zijn eentje. Rond 14.00 uur arriveerde Erwin, het was nog twijfelachtig of dit gebeuren wel buiten kon plaats vinden, maar Erwin: wij gokken er op! Toch maar even kijken op buienradar, die gaf aan dat er om 15.10 uur een bui zou over trekken. Erwin: als het te gek wordt zetten we gewoon alles binnen en gaan we daar verder. Het terras stroomde al gezellig vol en Erwin begon gas te geven.

erwin2.jpg

Goede muziek welke zijn eigen soort mensen aan trekt. Maar de keuze om Erwin te laten komen viel wel in zeer goede smaak. Ja, toen werd het 15.10 uur. Laat buienradar toch gelijk krijgen. Het plensde plotseling, maar het was gelukkig maar van korte duur.

 

erwin3.jpg
GEZELLIG DRUK

Erwin speelde er onmiddellijk op in door het lied Rain te zingen en te spelen. Dat had geholpen, gelijk daarna brak de zon weer door alsof het zomer was! Alle zitplaatsen op het terras bezet, zelfs de statafels waren volop bemand. Het was die middag ook weer bere gezellig, evenals de 2 voorgaande zondagen.

erwin5.jpg

De bediening had op het eind allemaal last van de voetjes

erwin6.jpg

erwinhg.jpg

H.G. was er ook

erwin7.jpg

Overal kom je bekenden tegen

Ewin Nijhoff is ook gewoon te boeken voor bv. een bruiloft.

Toch was deze anders, andere muziek en een ander publiek. De 4e en laatste zondag, volgende week zal worden verzorgd door toet en bloaslust uut Slagharen. Dan dus met blaasmuziek. Ook weer om 14.30 uur tot 17.00 uur. Ook dan geen entree i.v.m. met het jubileum jaar. Ook u kunt daar weer bij zijn!

Artikel delen: