Terug van vakantie, wat nu?

DALFSEN – Terug van vakantie, dan is het even weer wennen, net of alles weer anders is. Maar wilt u dat vakantie gevoel nog een beetje vast houden, of wilt u nog niet afkicken van de vakantie dan heeft de sponsor van deze site (partycentrum Het Boskamp) nog wel leuke dingen voor u in petto.

Ook nog wel leuke “doe dingen” voor de komende week, wat dacht er van om toch nog eens de Hoge Bi fietsen te gaan proberen, ze hebben daar hoge hoeden en slipjassen bij.

 

Nu er steeds meer bowlingbanen zijn gesloten in de omgeving van Dalfsen, en u toch eens met zo’n bowlingbal op pad wil, hebben ze daar het openlucht bowlen welke de naam “zaandkuul’n” heeft gekregen.Vreselijk lachen!

 

De meesten vinden het nóg mooier dan klootschieten. Maar dat klootschieten kan daar ook nog steeds. Gewoon eens doen. Wat dacht je van klompasloop, ja je leest het goed:

maar liefst 120 paar klompen staan voor u kaar voor de klompasloop

kompasloop op klompen ( met dikke sokken) die leveren ze er ook bij. Of lijkt het je leuker om te gaan stokwandelen, Nordic Walking. Op hun site staan kant en klare Nordic Walking route’s, die je gewoon thuis kan printen (ook gratis). Heeft u geen stokken ( poles) die zijn daar gewoon voor een luttel bedrag te huur.

Maar er is meer, ze kunnen 1 of meerdere huifkarren voor u regelen de grootste kunnen 37 personen in en de kleinste maar liefst 20.

Wel eerst even afspreken natuurlijk.

Wat ook op hun site in te vinden is zijn de vele wandelroutes van diverse lengtes (allemaal uitgezet door Marijke Schutte), dat niet alleen, Marijke heeft op prachtige fietsroutes uitgezet, ook wel hele lange van meer dan 30 kilometer.

Maak uw keuze en print die thuis uit, het kost u niets.

 

Verder is er nog de mogelijkheid van klompschilderen, ze hebben maar liefst 500 klompen in voorraad die geschilderd kunnen worden, na afloop neem je, je eigen beschilderde klomp mee naar huis.

Zeker bij slecht weer een mooie optie, dat geld ook voor de huifkarren,

die zijn mooi overdekt.

Op dit moment is er en schilderijen expositie gaande van Herman Vrielink uut Raolte, de toegang is gratis.

Aanstaande zondag om 14.30 uur is er live muziek van Toet en Blaoslust uut Slagharen, zorg dat je daar bij bent, zeker als u van blaasmuziek houd. Toegang ook dan gratis.

Verder kunt u daar uiteraard lekker eten, wat dacht u van spies onwies of T – Bone steak, spareribs. Ook in vegetarische gerechten hebben ze een ruime keuze. In de drukke weekenden werken ze met de snel en lekker kaart. Goed eten, met heerlijke eigen gesneden verse rauwkostsalade. (ondertussen al bekend in heel Dalfsen)  Maar ook eigen gemaakte soepen zijn in voorraad, zelfs snert. Kindermenu’s met verrassing en uiteraard pannenkoeken, grote en hele kleine!

Of wilt u de komende week met een aantal mensen Bourgondisch eten? Laat dat dan een paar dagen van te voren weten, dan zorgen zij dat alles in huis is. Dat zelfde geld voor het reuzegourmet, daar moeten even wat dingen vers voor besteld worden als je met een groep komt.

Dit alles kan de komende week nog, het is immers nog vakantietijd. Daarna zitten ze voorlopig alle weekenden (tot ver in december)  al weer volgeboekt met feestjes en partijen. Dus profiteer van deze mogelijkheid. De komende week is het Boskamp open vanaf 11.00 uur. Ook de (laatste) maandag nog. U kunt bellen 0529 – 431712, u mag mailen info@hetboskamp.nl en voor meer informatie en de fiets en wandelroutes: kijk dan op de site: www.hetboskamp.nl 

Hierboven is lang niet alles genoemd wat daar mogelijk is, het is maar een greep uit hun assortiment.

 

We hebben ook nog niet gesproken over de mee-neem plates bijvoorbeeld, als je zelf geen zin in koken hebt. Er kan zo veel daar! Kijk zelf maar eens.

Artikel delen: