De Stuwzangers het land in

daggie_mooi_vilsteren_10.jpg

VILSTEREN – Shanty koor ‘de Stuwzangers’  is  komende woensdag 17 augustus te vinden tijdens de Ommer Bissingh. Locatie: Vrijthof. Naast de Hervormde Kerk. Na succesvolle optredens tijdens de Blauwewebogendagenin Dalfsen en het Sukerbietenfeest in Lemelerveld komen vele zeemans getinte liederen voorbij tijdens de Ommer Bissingh.

De eerste sessie begint om en nabij 13.00 u. Op het programma staan maar liefst 4 optredens.

Een week later – woensdag 24 augustus – zingt het Vilsterse koor tijdens de ‘morgenmarkt’  in Vriezenveen.  Om 9.00 u. start het eerste optreden.  Na een succesvol optreden vorig jaar komt er dus nu een vervolg.

Op zondagmiddag 28 augustus vanaf 15.00 u. is er een muzikale happening te verwachten nabij Hotel de Zon aan de Vecht waarvoor de Stuwzangers ook voor zijn  uitgenodigd.

En…vorig jaar maakte genoemd koor ook nog  indruk tijdens de laatste dag van de Vechtdal Fietsvierdaagse.  Met als gevolg dat er op zaterdag 3 september per bus wordt afgereisd naar een groots Shantyfestival in Woudenberg.  Ook aanwezig tijdens dit festival zijn ‘de Ketelbinken’  uit Kampen. Trouwens ook tijdens de slotdag van de komende fietsvierdaagse wordt door de mannen en 1 vrouw weer gezongen/gespeeld.

De Pompdagen Heino,  dat gaat aan de Stuwzangers voorbij want daar zingen de ‘Bargsangers’ uit Lemele. Op 4 december zijn nog een keer bij Het Boskamp in Dalfsen.

Artikel delen: