Kana conferenties weer actief.

Na jarenlang een slapende stichting geweest te zijn, gaat de Kana conferenties weer de draad op pakken In het verleden werden op de Bron in Dalfsen verschillende grote conferenties gehouden, welke bol stonden van lofprijs en aanbidding en goed onderwijs over de Heilige Geest.

Ook werden de vrouwen en mannen conferenties zeer goed bezocht. In het eerste instantie zal er op kleine schaal begonnen worden met een mannenweekend ( 4-6 nov) met Steve van Deventer. Tevens zal er op zaterdag 5 november in de LEG te Aalsmeerderbrug een trainingsdag voor kinderwerkers gehouden worden door Beryl Voorhoeve en team. Beryl heeft de taak overgenomen van Marianne Buitenhuis die het kinderwerk bij Kana opgezet heeft. Het thema van deze dag zal zijn “GEEN DROOG BROOD” – kinderen hebben een complete menu nodig.

In december zal er op een vrijdagavond en zaterdag een seminar gegeven worden met Jan Sjoerd Pasterkamp. Het thema zal zijn: ”Gevoelig worden voor de Heilige Geest”. Dit seminar zal gegeven worden in de buurt van Harderwijk.

Voor meer informatie over Kana en over de seminars die in september gaan plaatsvinden ga naar: www.kanaconferenties.nl (of bel 0297-237171)

U kunt ons ook altijd mailen op info@kanaconferenties.nl.nl

Artikel delen: