We krijgen er weer één, niet op in gaan! nooit!

Let bij deze vooral op de taal- en schrijffouten.  Geachte ING Bank klant,

ING Bank Online zijn op dit moment de uitvoering van technische werk op de afdeling van Internet Bankieren Van ING Bank. Dit omvat de installatie van de nieuwe beveiliging Software Voor 2011. Met deze vernieuwing, zou je in staat To The Internet Bankieren gebruik Dienstverlening nog beter en veiliger, in de toekomst en Above All, Maak gratis gebruik van al onze diensten.

Voor deze installatie succesvol te zijn, vragen wij u om uw gegevens te bevestigen. Om het installatie proces beginnen, Download het bijgevoegde bestand. Na de bevestiging, Zou Uw gegevens worden opgeslagen en automatisch bijgewerkt In onze online Database.You Zou telefonisch gecontacteerd worden door een van onze Medewerkers Naar goed einde te brengen Update. Dank U voor uw tijd en uw Samenwerking. Dankt u voor uw geduld terwijl we werken samen om uw account te beschermen.

Oprecht,ING Bank.

*Important*Werk uw administratie op of voor 72 uur, een gebrek aan uw administratie bij te werken zal resulteren in een tijdelijke greep op uw geld.

Dat tijdelijk greep op uw geld, kunt u gerust zien als een defenitieve greep van u geld! (red) afgelopen week zijn er weer 2 mensen in deze regio flink de boot in gegaan, 1 uit Lemelerveld voor een flink aantal duizenden euro’s en iemand uit omgeving Olst. Het geld komt dan op een rekening in het buitenland te staan, in iederval ver bij u weg.  Foetsi dus! Dus gooi altijd deze  berichten weg en klick nooit een link aan.

Artikel delen: