Wegafsluitingen N 377 Nieuwleusen – Balkbrug en De Krim

NIEUWLEUSEN – Groot onderhoud en aanbrengen geluidsreducerend asfalt. In verband met groot onderhoud en het aanbrengen van geluidsreducerend asfalt wordt de provinciale weg N 377 binnenkort op twee plaatsen tijdelijk afgesloten voor het doorgaande verkeer.

 

Afsluiting N 377 tussen Nieuwleusen en Balkbrug

Vanaf maandag 22 augustus tot en met zaterdag 27 augustus is de hoofdrijbaan van de N 377 tussen de bebouwde kom van Nieuwleusen en de bebouwde kom van Balkbrug afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de N 340.

 

Afsluiting N 377 in De Krim

Van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september is de hoofdrijbaan van de N 377 in De Krim afgesloten voor doorgaand verkeer. Het gaat om het tracé tussen de Fabriekswijk en het einde van de bebouwde kom (richting Coevorden). Het verkeer wordt omgeleid via de N 34 en de N 343.

 

De omleidingen worden met borden aangegeven. De omleidingsroutes zijn ook te zien op onze website www.bereikbaar.overijssel.nl.

 

 

Inloopspreekuur

Inwoners van De Krim worden van harte uitgenodigd voor een inloopmiddag/avond over de werkzaamheden op woensdag 24 augustus, van 16.00 – 17.00 en van 19.00 – 20.00 uur in Dorpshuis “De Planeet”, Planetenstraat 6 in De Krim.

 

 

Vlot en Veilig in Overijssel

De provincie Overijssel zorgt ervoor dat iedereen zich vlot en veilig kan verplaatsen, en dat overlast tot een minimum wordt beperkt. De N 377 staat in de top 10 van wegen die geluidsoverlast veroorzaken. Door het vervangen van het asfalt door geluidsreducerend asfalt kan de geluidsoverlast worden terug gedrongen. De maatregelen kunnen worden uitgevoerd uit de opbrengst van de verkoop van de aandelen van energiebedrijf Essent. Dit bericht komt van de Provincie Overijssel

Artikel delen: