Wilsum en SEH volgende opponenten USV

NIEUWLEUSEN – Ook Lemelerveld aan oefenzegekar gebonden. Na de 3-1 bekerwinst van vorige week dinsdag op EDON werd 3e klasser Lemelerveld zondag op het kunstgras van sv Nieuwleusen door USV met 2-0 aan de kant geschoven. De voorbereiding op het nieuwe seizoen van het team van coach Joshua Nijlant verloopt tot op heden dan ook veelbelovend.

Tegen het op papier sterkere Lemelerveld kwam USV geen moment in de problemen. Met bij vlagen prima combinatievoetbal had de thuisploeg met name in de eerste helft het betere van het spel. Lemelerveld kwam nauwelijks in de wedstrijd en kwam maar sporadisch in het strafschopgebied van de tegenstander. Het was dan ook niet verrassend dat USV door een benutte penalty van Roland Truggelaar in de 37e minuut op voorsprong kwam. Ook na de pauze creëerden de gastheren met haar frisse spel de betere kansen. In de 69e minuut kon Nieck de Weerd met een mooie treffer de dik verdiende 2-0 laten aantekenen en dat was ook tevens de eindstand.

Dinsdagavond (23 augustus) staat voor USV de tweede bekerwedstrijd op het programma. Om 19.15 uur wordt er in Wilsum afgetrapt tegen de zaterdag vierdeklasser.

Zaterdag wordt om 17.00 uur op sportpark Hulsterlanden de laatste wedstrijd in de voorronde van de KNVB beker gespeeld. Dan komt SEH uit Heerde op bezoek.