Buitenschoolse opvang bij Het Kompas in Nieuwleusen

bzzzonder1.jpg

Nieuwleusen – Bzzzonder start in samenwerking met basisschool Het Kompas op 5 september een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Het is de ideale plek om te ontspannen na een drukke schooldag.

bzzzonder2.jpg

De kinderen kunnen voetballen, hutten bouwen, in de speeltuin spelen, gezelschapsspelletjes doen, spelen met constructiemateriaal, knutselen of lezen. Ook kinderen van andere basisscholen uit Nieuwleusen zijn van harte welkom op deze buitenschoolse opvang.

bzzzonder3.jpg

Goed voorbeeld doet goed volgen… Bzzzonder runt al een succesvolle buitenschoolse opvang bij basisschool De Zaaier. ‘Toen Het Kompas ons benaderde voor het openen van een buitenschoolse opvang op deze locatie was de keuze snel gemaakt’ aldus Willem van Amerongen, directeur Bzzzonder. ‘We kennen de Daltonvisie van het Kompas, waarin verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken en het werken met hoofd, hart en handen centraal staan. Deze visie komt overeen met onze visie op de kinderopvang. Ook de unieke groene omgeving bij Het Kompas sluit uitstekend aan bij twee van onze kernwaarden: groen en beweging. Daarom gaan we in september graag van start.’

bzzzonder4.jpg

Bzzzonder kindercentrum Bzzzonder kindercentrum heeft verschillende kinderopvanglocaties in de regio’s Amersfoort, Barneveld en Zwolle. Bzzzonder biedt hoogwaardige kinderopvang. Het welzijn en de specifieke behoeften van kinderen staan centraal. De opvang wordt uitgevoerd door professionals die bewust en bekwaam handelen. Kinderen krijgen de gelegenheid zich te ontspannen, talenten te ontwikkelen, te ontdekken en het beste uit zichzelf te halen. Naast kinderopvang en buitenschoolse opvang heeft Bzzzonder ook programma’s voor kinderen met een beperking en worden er interactieve workshop aangeboden aan ouders en kinderen. Bzzzonder kindercentrum werkt vanuit een christelijke identiteit.

Iedereen is welkom, elk kind is bijzonder! Meer informatie via: www.bzzzonder.nlemail: info@bzzzonder.nl Tel: 0342-404040

Artikel delen: