Verrassende ontmoeting met Sabine Uitslag –

sabineaug1.jpg

VILSTEREN – VRIEZENVEEN – Tijdens een drietal optredens waren er voor de leden + dirigent van de ’Stuwzangers’ – het shantykoor uit Vilsteren – zeer bijzondere ontmoetingen. Zeer spontaan kwam ze het podium op: de politica Sabine Uitslag.  Ze ging maar wat graag op de foto met de Heinose koorzanger (tenor) Jos Houtsma.

sabineaug2.jpg

Op uitnodiging was naast de Stuwzangers dus ook Sabine Uitslag ‘van de partij’ (omringd door twee meisjes in klederdracht) op de woensdagse ‘Boerenmarkt’ in Vriezenveen.

Sabine gaf de aftrap voor de 2e sessie van ‘de Stuwzangers’. De reacties nadien waren bijzonder!

Het succesvolle koor wordt wekelijks achtervolgd naar de diverse optredens in de regio. ‘Dat is een goede ontwikkeling’, zo is de mening van dirigent Flip Jonkman.

sabine_uitslag.jpg

Vanavond (dus 2 optredens op een dag) zingt men in ‘Krönnenzommer’  te Hellendoorn maar dat is besloten. Zondag stapt het koor op de boot in de Vecht om af te meren rond 14.00 u. bij ‘De Zon’ in Ommen.  Daarna volgen er diverse optredens.  ‘De Stuwzangers’ uit Vilsteren verzorgen ‘de aftrap’!

Er zal een programma met diverse ensembles etc.  worden gepresenteerd.

Voor meer nieuws wat  ‘de Stuwzangers’ aangaat?   www.destuwzangers.nl

Voor nieuwe boekingen kan men terecht bij Ben Meulman.  Zijn contactgegevens staan duidelijk op deze uitgebreide website vermeld.

Artikel delen: