Nieuw: AQUA-ZUMBA EN CXWORX BIJ KONTRAST

DALFSEN – Vanaf 5 september starten bij Kontrast Sport & Wellness twee nieuwe lessen Aqua-Zumba en CXWorx. Deze lessen, in het natte en op het droge, spelen in op de nieuwste ontwikkelingen in de fitnessbranche

Aqua-Zumba is een wervelende Zumba-les, maar nu in het water.

Voor degenen, die de Zumba ‘op het droge’ te zwaar vinden vanwege lichaamsgewicht of blessures, of voor degenen, die de Zumba-moves liever onder water iets langzamer, maar des te intensiever willen uitvoeren, kan zich inschrijven voor de les:  iedere donderdag om 19.30 uur in het binnenbad van Kontrast.

CXWorx is een nieuwe trainingsvorm, die zich richt op core-stability. Tijdens een intensieve workout van 30 minuten worden je rompspieren getraind op kracht, uithouding, lenigheid en coördinatie. Deze training is de nieuwste loot uit het lesprogramma van Les Mills. Deze les wordt wekelijks gegeven op dinsdag 20.30 uur, donderdag 20.00 uur en op vrijdag om 19.00 uur.

Opgave voor deze trainingen kan op tel. 0529-434447. Voor deelname wordt men lid van Kontrast. Inschrijvingen tijdens de Open Week van 19 t/m 24 september levert 10 euro inschrijfvoordeel op en men maakt kans op een mooi welkomstgeschenk.

Artikel delen: