USV naar volgende bekerronde!

Nieuwleusen – Zondag start competitie tegen OVC ‘21Door de 1-3 overwinning in en tegen Wilsum en het 2-2 gelijke spel van zaterdag tegen SEH uit Heerde heeft USV zich geplaatst voor de tweede ronde van de KNVB beker.  In Wilsum behaalden de blauwwitten een overtuigende zege op de zaterdag vierdeklasser. Mathijs van Faassen en Roland Truggelaar waren verantwoordelijk voor de USV productie.

Tegen SEH had het vlaggenschip van de vereniging genoeg aan een gelijkspel om de volgende bekerronde te bereiken. Binnen vier minuten stond het al 1-1 op sportpark Hulsterlanden door doelpunten van William Bax (SEH) en Rick Timmerman. De thuisploeg was in de eerste helft verreweg de bovenliggende partij en kwam, na een op maat gegeven assist van Aaron voor ’t Hekke, in de 37e minuut op een verdiende 2-1 voorsprong door Rick Timmerman. Omdat vlak hierna een ogenschijnlijk glaszuiver doelpunt van Mathijs van Faassen werd afgekeurd en USV in de tweede helft verzuimde de score verder te verhogen, kwamen de gasten uit Heerde een kwartier voor tijd door een treffer van Frank Olthuis nog op gelijke hoogte, 2-2.

Ter voorbereiding op de eerste competitiewedstrijd die zondag op het programma staat,  oefent USV dinsdagavond om 19.30 uur op haar eigen accommodatie nog tegen VSW uit Windesheim.

Zondag gaat het echt gebeuren. Dan wordt er om 14.00 uur in Nieuwleusen afgetrapt tegen OVC’21. De Ommenaren zijn evenals USV getipt om mee te doen om de bovenste plekken. Het belooft dus een uitermate spannend potje te worden.

 

Artikel delen: