Gezond bewegen, gezond gewicht

zwemstap2.jpg

STAPHORST – Van maandag 12 sept t/m vrijdag 16 september 2011 wordt er weer een openweek georganiseerd in zwembad De “Broene ‘eugte” in Staphorst. Met op donderdagavond 15 september van 19.00 tot 21.30 uur een marathon.

U kunt dan de hele avond door in het instructiebad en het wedstrijdbad deelnemen aan allerlei verschillende Aquasporten bv Aquarobic, AquaZumba, AquaFitness, AquaVaria en AquaPower.

Tussen de lessen door kunt u even uitrusten en genieten van een gezond hapje en drankje aangeboden door groenteboer Jonkman en rondsnuffelen op de beautymarkt.

Hier staat pedicure Betty Gombert, Masseuse Annelies Compagner, nagelstyliste Karin Schaeffer, diëtiste Esther Vos en I-D-sieradenatelier.

Op de avond van de marathon staat er een Paramon meter. In minder dan 3 minuten kunt u een test laten doen. Dit apparaat test uw bodymass index, lichaamsvetgehalte, hartslag, bloeddruk en gewicht.

Ook is er een gratis verloting. Wat kunt u winnen: de blender van Wolfie waar we heerlijk fruitdrankjes mee hebben gemaakt, een Aquasportkaart van het zwembad en prijzen die door de deelneemsters van de beautymarkt ter beschikking zijn gesteld.

Aan het eind van de avond krijgt u nog een tasje mee met leuke attenties er in die u aangeboden zijn door de mensen van de beautymarkt.

Aktie: in de maand september hoeft u geen inschrijfgeld te betalen als u een Aquasport of doelgroepenkaart koopt, dit is een besparing van € 11,35.

Overgewicht is een veel voorkomend probleem. Steeds meer mensen hebben de behoefte om hier op een verantwoorde wijze iets aan te doen.

Sporten is hiervoor bij uitstek geschikt; u gebruikt immers meer energie en dit in combinatie met gezonde eetgewoontes is de manier om op een gezond gewicht te komen.

Om deze reden biedt zwembad de “Broene ‘eugte” samen met diëtisten praktijk Van Asselt de cursus “naar een gezond gewicht” aan.

In de open week mag iedereen met een bon uit de krant voor € 2,50 meedoen met een Aquasportief les en met de marathon.

Deze € 2,50 gaat geheel naar Stichting Doe Een Wens. Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Voor meer informatie over de open week en de marathon kijk op www.zwembadstaphorst.nl of bel met 0522-461895.

Artikel delen: