Erwin Nijhoff Nieuws

erwinaug30.jpg

11 september a.s. organiseren André Groote en ik weer een luisterconcert in Hotel Restaurant de Wyllandrie te Ootmarsum. (Adres Tichelwerk 1) www.wyllandrie.nl  Aanvang 14.30.uur  reserveren is handig via dit e-mailadres. Entree bedraagt 15 euro. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree.

Als gasten mijn zoon Jim en een nieuw toptalent Yvette Herbrink. Ze komt uit de zelfde buurt waar ikzelf geboren en getogen ben, Vilstern dus. Erg leuk ! Hier een linkje van een optreden wat we samen deden in “Met de Muziek mee” (Vechtdal FM) wat ik samen met André presenteer elke woensdagavond tussen 20.00-21.00  http://www.youtube.com/watch?v=UfT-qLFAidM

En zoals een aantal van jullie weten is er een auditie  filmpje last minute naar de site van The Voice of Holland gestuurd. www.thevoiceofholland.com  Wil je weten of ik wel of niet in de blind auditions zit ?  Kijk dan vrijdag 23 september naar de eerste aflevering van The Voice of Holland.  Om het programma spannend te houden is er een geheimhouding overlegd.

Voor verder nieuws en  optredens data verwijs ik je naar www.erwinnyhoff.nl  Foto hieronder is van mij samen Dilana Smith, die momenteel woonachtig is in Santa Monica California. Dilana was een een paar maanden geleden in Nederland. We kenden elkaar al jaren, op afstand, vanuit de Nederlandse muziekscène waar Dilana ook een aantal jaren in actief was. Ze scoorde een paar hits in Nederland. We hadden elkaar echter nog nooit “live” ontmoet.   Een erg leuke ontmoeting zoals je hieronder kan zien. Ik heb er een vriendin bij. Dilana was te gast in Met de Muziek Mee voor een interview en een liveoptreden samen met Margaretha Kleine. Ook speelden Dilana en ik nog samen. Een ongerepeteerde versie van I’m so lonesom I could cry van twee vocalisten die een iets te druk schema hadden gehad (ha !) Je kan dit terughoren in de archieven van Vechtdal FM en volgens mij staat die ook nog ergens op you tube. En nu ik toch bezig ben. Ik ben momenteel ook te volgen via twitter .

Hopelijk tot snel ! Goeds Erwin.

Facebook: http://nl-nl.facebook.com/people/Erwin-Nyhoff/1144022494Hyves: www.erwinnyhoff.hyves.nlYou tube: http://nl.youtube.com/results?search_query=Erwin+Nyhoff&search=ZoekenMyspace: www.myspace.com/erwinnyhoff

Mobile: 0031-(0)6-29504441

Email: erwinnyhoff@hetnet.nl Website: www.erwinnyhoff.nl  

 

Artikel delen: