Dorpspleinfeest – Hoonhorst –

HOONHORST- Ondertussen alweer een beetje oud nieuws, maar vooruit: Zaterdagmiddag stonden we voor de keus: Gaan we tenten plaatsen of niet. We hebben ervoor gekozen om het wel te doen. Een heel goede beslissing achteraf gezien, want de tenten stond nog maar net of het begon te hozen !

Mede daardoor is de modeshow een half uur later begonnen dan de bedoeling was. Ondanks het weer waren toch velen van u naar het plein gekomen om deze modeshow van She Fasion met lokale modellen te bekijken. Via deze weg willen we alle modellen en vrijwilligers achter de schermen nogmaals hartelijk bedanken. Rond 15:00 uur werd het spel ‘Minute to Win it’ gespeeld. Er waren vier kandidaten die streden om een kledingcheck voor carnavalskleding ter waarde van 75 euro te besteden bij de Kaborij in Lemelerveld. De kandidaten waren Anton Flierman, André Klein Heerenbrink, Roy Schuurman en Bas Mijsters. Deze laatste ging er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor.

In de pauze van het spel werd duidelijk wat het thema voor Carnaval 2012 is. Er kwamen enkele vage figuren in een antieke Volkswagenbus het plein oprijden en zij maakten op ludieke wijze bekend dat het thema voor 2012: “Don’t worry be hippy” is.

Daarna was het toneel voor het Sproeifeest en Duurzaam Hoonhorst. Het Sproeifeest maakte bekend wie de winnaars van de ballonwedstrijd waren en Duurzaam Hoonhorst heeft de Ipod’s en Ipad’s verloot onder de deskundige leiding van een notaris.

Ondanks dat het niet echt zomerweer was, bleeft het lang erg gezellig op het plein. Wij (de Hoonhakkers en Kappers) kunnen in ieder geval terugkijken op een leuke geslaagde middag. Bij deze willen we graag alle sponsoren nogmaals bedanken, want zonder hen is het niet mogelijk om dit te organiseren.

 

De foto’s van de 6e editie van het Dorpspleinfeest zijn geplaatst. Klik hier om ze te bekijken.

Met vriendelijke groet,

C.V. de Hoonhakkers en Café Restaurant Zalen Kappers.

Artikel delen: