Versierde straten in Nieuwleusen

straatnaam_oranjestraat-1024x266.jpg

NIEUWLEUSEN – Op 30 augustus heeft de Oranjevereniging Nieuwleusen e.o. huis aan huis door heel Nieuwleusen een attentie laten bezorgen. De reden hiervoor is dat we dit jaar 75 jaar bestaan en dit willen vieren met heel Nieuwleusen. We zouden het dan ook erg leuk vinden als jullie deze vlaggetjes willen ophangen zodat heel Nieuwleusen feestelijk oranje wordt !

Voor de mooist versierde straat hebben we natuurlijk een prijs bedacht: Deze straat mag zich namelijk één jaar lang de Oranjestraat van Nieuwleusen noemen. En natuurlijk zorgen we voor consumpties voor de bewoners van de straat!

Om hiervoor in aanmerking te komen moet de straat wel aangemeld worden op ons e-mail adres oranjevereniging.nieuwleusen@gmail.com Dit kan tot en met zondag 4 september. 

Voor de jurering hebben we een onafhankelijke partij gevraagd, zodat we een eerlijke winnaar krijgen. Dus aanmelden is verplicht om in aanmerking te komen voor de prijs! De bestuurleden van Oranjevereniging Dalfsen gaan jureren op dinsdagmiddag 6 september as.

De uitreiking van de prijs zal plaatsvinden tijdens de opening van de feesten op woensdag 7 september om 13.30 door onze burgemeester Han Noten.

Dus succes met het versieren van de straat en graag tot ziens op de 75e editie van de Oranjefeesten in Nieuwleusen !!!

Artikel delen: