Boerenblond tijdens Oranjefeest Nieuwleusen

boeren_blond_2094282a.jpg

NIEUWLEUSEN – Op woensdag 7 september begint in Nieuwleusen het Oranjefeest voor de 75ste keer. Dit jaar heeft de  Oranjevereniging voor de woensdagavond Boerenblond vastgelegd. De laatste jaren heeft het feest op woensdagavond een cabaretavond. Van de voorgaande jaren heeft men lering getrokken en zijn er een aantal grote wijzigingen ten opzichten van de voorgaande jaren.

Zo is dit jaar de tent op woensdagavond verwarmd en zal het geluid harder en beter zijn. Ook zal tijdens het cabaret de bar gesloten zijn. Voor de mensen die toch wat willen drinken kan dit in de overdekte buitenbar. Cabaretgroep boerenblond,bestaande uit fanatieke spelers en een evenzo fanatieke muzikant staan garant voor u een verrassende avond plattelandscabaret. Het kolderieke cabaretgezelschap slaagt erin een grote diversiteit aan onderwerpen op niet alledaagse wijze voor het voetlicht te brengen. De kracht van de acts zit met name in de keuze van de onderwerpen uit het dagelijks leven en het zorgvuldig neerzetten van verschillende ” typetjes”. Boerenblond brengt droge sketches en gevoelige liedjes. Geen enkele show is hetzelfde omdat er veel wordt geïmproviseerd en ingehaakt op recente gebeurtenissen. Ook die van in Nieuwleusen. Alle liedjes en teksten zijn zelf geschreven.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: www.oranjevereniging-nieuwleusen.nl  Graag tot ziens op het evenemententerrein aan de Bosmansweg in Nieuwleusen.

Artikel delen: