CURSUS TAI CHI BIJ KONTRAST

DALFSEN – In navolging van de succesvolle cursus Tai Chi op vrijdag begint Kontrast Sport & Wellness met een nieuwe reeks lessen Tai Chi voor beginners op dinsdagavond. De eerste les is tijdens de Open Week op dinsdag 20 september, aanvang 21.00 uur.

Tai Chi biedt de kans om de verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn zelf in handen te nemen. De training  bestaat onder anderen uit traditionele chinese bewegingsleer, gewrichtsmobilisatie, rek- en ontspanningsoefeningen, aandachtstraining, neuro-lymfatische en energetische (zelf)massage,  acupressuur, stressbeheersing, ademhalingsoefeningen, fitness-, dieet- en levensstijl-advies. De traditionele Oosterse gezondheidsleer en de Westerse bio-energetische leer vormen samen de basis van de cursus. De oefeningen zijn zeer praktisch en toegankelijk voor alle leeftijden en doelgroepen. Deelnemers krijgen volledig lesmateriaal, met  persoonlijk gerichte oefenprogramma’s.

Het is niet alleen een investeren in je gezondheid, maar ook een ontdekkingsreis naar hoe je je aanwezige en zelf ontwikkelde krachten kunt gebruiken om de relatie met jezelf en je omgeving te ontplooien.

De cursus wordt gegeven door Julian Richard Webber. Hij is in 1951 geboren in een mijnwerkers-dorpje in Zuid Wales. In 1982 bracht zijn pad hem naar de kust van Nederland. Na 10 jaar intensieve training in de bewegingsleer Taijiquan kreeg hij zijn certificaat als Sifu (leermeester) van Grootmeester William Chi Cheung Chen. Om deel te kunnen nemen aan deze cursus volstaat het lidmaatschap van Kontrast. Er is al veel belangstelling voor deze cursus , dus wie mee wil doen moet zich snel aanmelden, tel. 0529-434447.

Artikel delen: